Πολλά… Ωραιόκαστρα φοβάται η κυβέρνηση

Πολλά... Ωραιόκαστρα φοβάται η κυβέρνηση

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει καταφέρει να «παγώσει» την λαϊκή οργή για τα μνημόνια όμως δείχνει πως υπάρχει κάτι που την φοβίζει και αυτό έχει να κάνει με το «προσφυγικό» όπου η κατάσταση είναι ήδη εκτός ελέγχου και ένα σημαντικό μέρος των Ελλήνων δείχνει να αντιδρά.

Η συντονισμένη επίθεση κατά γονέων στο Ωραιόκαστρο, αποκάλυψε την αγωνία του συστήματος, να μην ξεφύγει η κατάσταση και διαταραχθεί το παραμύθι του refugees welcome στο οποίο έχουν επενδύσει πολλά χρήματα με τελικό σκοπό την «ενσωμάτωση» των λαθρομεταναστών στην Ελληνική Κοινωνία.

Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, τέτοιας έντασης κριτική απέναντι σε μια ανακοίνωση ενός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που έχουν το… «ρατσιστικό» θράσος να ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους!

Τα κανάλια και οι εφημερίδες παρουσίασαν τους ανθρώπους ως την μετενσάρκωση του Χίτλερ για έναν πολύ απλό λόγο: Για παραδειγματισμό.

Όμως δυστυχώς για το σύστημα, δεν ζούμε πια στην εποχή των σπηλαίων. Δεν περνάει ημέρα χωρίς αντίστοιχες αντιδράσεις απλών πολιτών που αγανακτούν με τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων που βλέπουν ένα κράτος να καταπατά τα δικαιώματά τους και να τους περιφρονεί.

Το Ωραιόκαστρο δεν ήταν καν η αρχή. Και δεν θα είναι το τέλος. Να θυμίσουμε ότι την ίδια περίοδο είχαμε αντιδράσεις στην Χίο και τις τελευταίες ημέρες η ένταση έχει μεταφερθεί στην Μυτιλήνη όπου η κυβέρνηση παρέδωσε τα κλειδιά του κράτους στους «αλληλέγγυους» και στους λαθρομετανάστες για να κάνουν ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής πάνω στις περιουσίες των κατοίκων που είδαν τα χωράφια τους να καίγονται, χωρίς να ξέρουν το γιατί…

Ο «ρομαντισμός» των βραβείων νόμπελ ανήκει στο χθες και τώρα η σκληρή αλήθεια απλώνεται μπροστά τους σαν εφιάλτης.

Τώρα το σύστημα ψάχνει τρόπους να αντιμετωπίσει το «πρόβλημα». Το πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν είναι οι λαθρομετανάστες – προς Θεού! – αλλά οι Έλληνες που αντιστέκονται σε όλη αυτή την παράνοια. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσει από την προπαγάνδα σε μια νέα μορφή πνευματικής καταστολής, με τον περίφημο «αντιρατσιστικό νόμο» που θα απειλεί ως δαμόκλειος σπάθη τους «απροσάρμοστους» στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και όλους όσους αντιδρούν στον εθνικό μας αφανισμό και στο κοινωνικό χάος.

Μην πάτε μακριά, πάρτε για παράδειγμα την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”. Σε λίγο καιρό θα δικαστούν με τον «αντιρατσιστικό» νόμο οι υπεύθυνοι για ένα εξώφυλλο που είχε ως τίτλο… «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και ασφαλώς δεν περιείχε καμία προτροπή σε βία ή σε οτιδήποτε άλλο, παρά την γνωστοποίηση μιας καθόλα νόμιμης συγκέντρωσης του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Δεν θα καταφέρουν τίποτα με τις διώξεις σε όσους εκφέρουν διαφορετική άποψη, ούτε με το να στοχοποιούν καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας ως «φασίστες». Δεν φταίνε οι πολίτες που αντιδρούν, ούτε και κανένας «ρατσισμός» που τον έχουν κάνει καραμέλα οι εξουσιαστές. Φταίει η πολιτική τους. Φταίνε οι ίδιοι.

Σε όποιον βαθμό και αν καταφέρουν να φιμώνουν την Αλήθεια, εκείνη θα εμφανίζεται αμείλικτη μπροστά τους. Όπως εμφανίστηκε εδώ και χρόνια στο κέντρο της Αθήνας και όπως εμφανίστηκε τώρα στα νησιά του Αιγαίου ή και στο Ωραιόκαστρο με τους ωραίους κατοίκους που θέλουν να κατασπαράξουν οι «δικαστές» της πολιτικής ορθότητας που αδιαφορεί για την δυστυχία που μπορεί να επιφέρουν οι εμμονές της.

Ανάμεσα στους γονείς του Ωραιοκάστρου και τους… ιεροεξεταστές του «αντιρατσισμού», εμείς δεν έχουμε κανένα δίλλημα: Je suis Oraiokastro και σε όποιον αρέσει.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polla…-wraiokastra-fobatai-h-kubernhsh#ixzz4L1dKhHr1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.