ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

 

katadotes_1

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τα πάντα για να δικαιώσουν το σύνθημα «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (που τους φωνάζουν… χαϊδευτικά τα συντρόφια τους…), κάνουν οι πάντα πρόθυμοι σε τέτοιες περιπτώσεις κομμουνιστές «δημοσιογράφοι»!

Έτσι, μετά το φιάσκο με την δημοσίευση φωτογραφίας –του… 2013!- μιας παρέας μελών της Χρυσής Αυγής στην Μυτιλήνη, υποδεικνύοντάς τους ως δράστες του «τραυματισμού» μιας «αλληλέγγυας» στην συγκέντρωση των αγανακτισμένων κατοίκων της Μόριας, οι αριστεροί «δημοσιογράφοι» της φυλλάδας των Ιών προχώρησαν στην στοχοποίηση-υπόδειξη (και χωρίς κουκούλα…) ενός ακόμα Έλληνα της Λέσβου. Διαβάστε το κατάπτυστο και χαφιεδίστικο δημοσίευμά τους, που θα ζήλευαν ακόμα και οι διαβόητοι αρχιρουφιάνοι της (αγαπημένης τους…) Στάζι:

mitilini-akrodexioi

«Για τον ακροδεξιό κύριο με το γαλάζιο μπλουζάκι…

Ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στην τοπική κοινωνία της Λέσβου είναι τελικά ο άνθρωπος με το γαλάζιο μπλουζάκι, ο οποίος φαίνεται να πρωτοστατεί στην επίθεση των χρυσαυγιτών και άλλων ακροδεξιών εναντίον των γυναικών στη Μυτιλήνη, εκ των οποίων η μία κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος, όπως φάνηκε και χτες στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Εφ.Συν.», συμμετείχε ενεργά και στην αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα σε πολίτες της Λέσβου με αφορμή την υποστολή της σημαίας.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο περιθωριακό στοιχείο, όπως αυτά που συνήθως στελεχώνουν τα τάγματα εφόδου, αλλά για διακεκριμένο επιχειρηματία του τουριστικού τομέα, ο οποίος διατηρεί τουριστικό γραφείο στη Μυτιλήνη και μάλιστα στην καρδιά της περιοχής όπου είχαν κατασκηνώσει πρόσφυγες το καλοκαίρι του 2015.

Λαβράκι όμως αποδείχτηκε ακόμη μία φωτογραφία από αυτές που αφορούν την επίθεση των χρυσαυγιτών στις τέσσερις γυναίκες, που όπως είπαμε κατέληξε στον τραυματισμό της μίας εξ αυτών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας από αυτούς που φαίνεται πλάτη στη φωτογραφία (με γαλάζιο αμάνικο) διακρίνεται και σε παλαιότερη φωτογραφία που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Χ.Α. Λέσβου πριν από τρία χρόνια, έπειτα από δράση της στη Θέρμη.

Στοιχεία δηλαδή ικανά να οδηγήσουν την Αστυνομία Λέσβου στην αναζήτηση των δραστών. Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα των ερευνών που, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, έχουν ήδη ξεκινήσει».

Τα σχόλια δικά σας…

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, αφού η φωτογραφία είναι «λαβράκι», ο «ακροδεξιός κύριος με το γαλάζιο μπλουζάκι» δεν φαίνεται να βιαιοπραγεί. Ομοίως δεν βιαιοπραγεί και ο άλλος υποδειχθείς υπό των ρουφιάνων, με το γαλάζιο αμάνικο. Αλλά, η «αλληλέγγυα» που «τραυματίστηκε» στο πόδι (σε ποιο απ’ τα δύο άραγε;) από την «επίθεση» των «φασιστών», ποιόν κλωτσάει με το εμφανέστατα σηκωμένο αριστερό της πόδι και την «μαζεύουν» οι άλλες «αλληλέγγυες»;

atomo_me_galazio_mployzaki_eno_symmetexei_sti_sygkentrosi_gia_ti_simaia

(ΥΓ) 2: Η μαρξιστική τρομοκρατία των οργάνων του Σόρος κατά των Ελλήνων της Λέσβου (και της κάθε Λέσβου…), δε θα περάσει!

πηγή

Advertisements

One thought on “ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s