Αντεπίθεση Πολάκη με αιχμές για ΜΚΟ και Υπουργείο Υγείας-Ποιους καίει (και άλλους ακόμα…)

pola

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ependisinews.gr, με πραγματική σύρραξη απειλεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εάν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός επιμείνει να μην ξεκαθαρίζει το γραφείο του από στελέχη τα οποία έχουν ύποπτες διασυνδέσεις με συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας.

Μετά την παραίτηση του συμβούλου του Ανδρέα Ξανθού κ. Γονή, ο Παύλος Πολάκης απαιτεί να αποχωρήσουν πάραυτα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρέα Ξανθού Πάνος Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας Υγείας Πέτρος Γιαννουλάτος και ο σύμβουλος του Ανδρέα Ξανθού για θέματα Ψυχικής Υγείας, κ. Υφαντής.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αντιληφθεί πλήρως ότι στο γραφείο του Ανδρέα Ξανθού έχουν παρεισφρύσει στελέχη διασυνδεδεμένα με τον Πέτρο Γιαννουλάτο και, μέσω του τελευταίου, με συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας, με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν καθοριστικά την πορεία χρηματοδοτήσεων προς συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας, χρηματοδοτήσεις τις οποίες ο Παύλος Πολάκης θεωρεί ως πολύ ύποπτες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: