«Το αφεντικό τρελάθηκε»: Έριξαν τις τιμές τους οι τούρκοι δουλέμποροι για να προσελκύσουν πελατεία – Νέο τσουνάμι λαθρομεταναστών έρχεται στην Ελλάδα

«Το αφεντικό τρελάθηκε»: Έριξαν τις τιμές τους οι τούρκοι δουλέμποροι για να προσελκύσουν πελατεία - Νέο τσουνάμι λαθρομεταναστών έρχεται στην Ελλάδα

Ένα εξαιρετικά σοβαρό δημοσίευμα, που προφανώς δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από τα ελλαδικά ΜΜΕ, είχε η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας, οι τούρκοι δουλέμποροι κάνουν απίστευτες προσφορές για να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα, εκεί που η παλαιά τιμή για μεταφορά στην Ελλάδα ήταν 1500 ευρώ το άτομο, τώρα οι δουλέμποροι προτίθενται να κάνουν την ίδια δουλειά με μία τιμή της τάξεως των 175 έως 220 ευρώ.

Αυτό, όπως εξηγεί η εφημερίδα, όχι μόνο θα αυξήσει άμεσα τις ροές προς την Ελλάδα. Επιπλέον αυτού θα αλλοιώσει και τις ροές, αφού οι προερχόμενοι από την Συρία γνωρίζουν ότι τα σύνορα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι κλειστά και έτσι δεν μπαίνουν στον κόπο να ταξιδέψουν. Οι μοναδικοί τους οποίους θα προσελκύσει αυτή η προσφορά των δουλεμπόρων είναι αφρικανοί και πακιστανοί, που θα κατακλύσουν τη χώρα μας.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι πολύ σύντομα θα βιώσουμε και πάλι σκηνές… απείρου κάλλους στα νησιά, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Και ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο Μητσοτάκης ασχολήθηκαν με το λεγόμενο “προσφυγικό” στην ΔΕΘ.

Κοινώς, οι Έλληνες είναι μόνοι τους με όλο το πολιτικό σύστημα απέναντί τους στην νέα πλημμυρίδα που έρχεται. Μοναδικός συμπαραστάτης των Ελλήνων που αγωνιούν και αγωνίζονται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-afentiko-trelathhke-erijan-tis-times-tous-oi-tourkoi-doulemporoi-gia-na#ixzz4KdsS0eeQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star