ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Επίσκεψη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Ρώσικο περίπτερο στην 81η ΔΕΘ – Φωτορεπορτάζ

Το Ρώσικο περίπτερο στην 81η ΔΕΘ επισκέφτηκε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αμέσωςμετά τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους του ηλεκτρονικού κι έντυπου Τύπου.

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι και ο υπεύθυνος του Ελληνορωσικού επιχειρηματικού φόρουμ που στεγάζεται εντός του περιπτέρου, με τον οποίο είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις γύρω από μείζονα οικονομικά, εθνικά και στρατιωτικά θέματα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως η Ρωσία αποτελεί φυσικό σύμμαχο της Ελλάδος και πως τα όποια εμπόδια στην διεύρυνση μιας ευρύτερης συμμαχίας ανάμεσα στα δύο κράτη αποτελούν κινήσεις πανικού από τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ και των διεθνών τοκογλύφων.

Τόνισε επίσης πως η κίνηση της ανακήρυξης της Ρωσίας σε τιμώμενη χώρα από τη ΔΕΘ είναι κίνηση ξεκάθαρα υποκριτική, αφού η συγκυβέρνηση του μνημονίου συνεχίζει να στηρίζει τις κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, καταστρέφοντας τόσο την εγχώρια οικονομία όσο και τις καλές διπλωματικές μας σχέσεις.

Όμως, την ώρα που τα παπαγαλάκια και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης φιμώνουν παράνομα την Χρυσή Αυγή, αυτή κερδίζει την αναγνώριση σοβαρών κρατών με σοβαρές ηγεσίες που αντιλαμβάνονται πως μία συμμαχία με την Ελλάδα θα μπορέσει να γίνει πράξη όταν η Ελλάδα κυβερνηθεί από μία στιβαρή εθνική ηγεσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/episkepsh-n.-g.-michaloliakou-kai-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-sto-rwsiko-pe#ixzz4KMTIDAau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.