Συριζαίοι βουλευτές πήγαν στην Θάσο για ψηφαλάκια και τους έσωσε η πυροσβεστική από τις φλόγες – Έστησαν σόου στις κάμερες για να γλυτώσουν την γιούχα

Συριζαίοι βουλευτές πήγαν στην Θάσο για ψηφαλάκια και τους έσωσε η πυροσβεστική από τις φλόγες - Έστησαν σόου στις κάμερες για να γλυτώσουν την γιούχα

Την στιγμή που οι κάτοικοι της Θάσου περνούν δραματικές ώρες από τα τέσσερα μέτωπα φωτιάς που καίνε από το πρωί του Σαββάτου το νησί, συριζαίοι βουλευτές αποφάσισαν να επισκεφτούν τις περιοχές που κατακαίει η πυρκαγιά για να μαζέψουν ψηλαφάκια πάνω στον πόνο των πληγέντων.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο kokkinokavalas.gr η οποία είναι μια φιλικά προσκείμενη ιστοσελίδα του Σύριζα, στην περιοχή βρέθηκαν οι δύο βουλευτές Καβάλας, Γιώργος Παπαφιλίππου και Κώστας Μορφίδης για να διαπιστώσουν το μέγεθος της φωτιάς αλλά τελικά κατέληξαν… εγκλωβισμένοι από τις φλόγες. Γύρω στις 3.30 το μεσημέρι όμως κατάφεραν να απεγκλωβιστούν με τη βοήθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Δηλαδή οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο νησί,  όχι μόνο είχαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά αλλά τους προστέθηκε και η διάσωση των συριζαίων βουλευτών που πήγαν στο νησί για πολιτικούς λόγους.  

Αφού οι δύο παραπάνω βουλευτές δεν κατάφεραν να αποκομίζουν πολιτικά οφέλη, τόσο προσωπικά όσο και για το κόμμα που ανήκουν, στην «μάχη με τις φλόγες» ρίχτηκε ο ένας ακόμα βουλευτής του Σύριζα. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βουλευτής Καβάλας έστησε ένα σόου μπροστά στις κάμερες όπου με το ένα χέρι κρατούσε το τσιγάρο και με το άλλο τηλεφωνούσε στον Τόσκα για να στείλει ενισχύσεις στο νησί.

Βέβαια από το υπουργείο η απάντηση ήταν να καλέσει μετά τις 3 το μεσημέρι και έτσι ο βουλευτής του Σύριζα δεν κατάφερε να μιλήσει με τον Τόσκα, όμως με την κίνησή του κατάφερε να ρίξει τις ευθύνες αλλού γλύτωσε την γιούχα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaioi-bouleutes-phgan-sthn-thaso-gia-pshfalakia-kai-tous-eswse-h-purosb#ixzz4K7SAfK5W

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.