Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Έλληνες μας στηρίζουν για την συνεπή αντιμνημονιακή μας στάση

 

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=xJmtLPWIAxM

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε ζωντανά από τους δημοσιογράφους Σ. Ξενάκη και Μ. Κουρή στην εκπομπή “επί του πιεστηρίου” στο Kontra Channel.

 

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τονίζοντας ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι ψηλότερα, καθώς υπάρχει και η “κρυφή ψήφος”.

 

Επισήμανε ότι οι Έλληνες στήριξαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Χρυσή Αυγή λόγω της σθεναρής και συνεπούς στάσης απέναντι στα Μνημόνια. Για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και την είσοδο της χώρας στα Μνημόνια τόνισε ότι αυτή δεν έχει κλείσει.

 

Για το νέο τηλεοπτικό τοπίο δήλωσε επιφυλακτικός, καθώς δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τον βασικό μέτοχο και ένας εργολάβος δημοσίων έργων πήρε άδεια πανελλήνιας τηλεοπτικής εμβέλειας με κανένα άλλο κριτήριο πλην του χρηματικού.

 

Για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα δεν προέβλεψε εξελίξεις, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φαίνεται να βιάζεται για εκλογές ούτε και έχει εξασφαλισμένη την αυτοδυναμία.

 

Για την δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία χρονίζει, επεσήμανε ότι δεν έχει προκύψει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

 

Τέλος, για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε ότι ήδη σημειώνονται ένοπλες συμπλοκές στα “hot spots”, η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο και πρέπει άμεσα να σταματήσουν οι ροές και να επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι στις πατρίδες τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-2320-o-archhgos-ths-chrushs-aughs-sto-kontra-channel#ixzz4JVs1SsBS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s