ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ έδωσε εντολή στους Κοτζιά, Φίλη, Τόσκα και Μητσοτάκη: Συνεχίστε την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ έδωσε εντολή στους Κοτζιά, Φίλη, Τόσκα και Μητσοτάκη: Συνεχίστε την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής

Το συμβούλιο του παγκόσμιου σιωνιστικού λόμπυ αποτελούμενο από τον Γενικό Διευθυντή του WJC, Ρόμπερτ Σίνγκερ, τον Πρόεδρο του ΚΙΣ, Μωυσή Κωντσαντίνη και τον διπλωματικό ακόλουθο του WJC, Μάραμ Στερν συνάντησαν χθες στην Αθήνα διαδοχικά τους Νίκο Κοτζιά, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο!

Όπως αποκαλύπτουν στον επίσημο ιστοχώρο του WJC σκοπός της επίσκεψης του Παγκοσμίου συμβουλίου των σιωνιστών ήταν να διασφαλίσουν πως η ελληνική πολιτική ηγεσία θα συνεχίσει την παράνομη πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η επίσκεψη του WJC μάλλον ήταν περιττή, καθώς κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων το τρίτο πολιτικό κόμμα στην χώρα συνεχίζει να τελεί υπό καθεστώς παράνομου αποκλεισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του WJC, το σιωνιστικό συμβούλιο ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να λάβει υπόψη τις απειλές της Χρυσής Αυγής (!) κατά της εβραϊκής κοινότητας, αλλά και τις αντισημτικές δηλώσεις Ιεραρχών (βλέπε Αμβρόσιος Καλαβρύτων).

Όπως δήλωσε ο αρχισιωνιστής Ρόμπερτ Σίνγκερ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τους διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Εκκλησία δεν συμφωνεί με τις αντισημιτικές απόψεις κάποιων Ιεραρχών!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Ρόμπερτ Σίνγκερ δήλωσε μετά τις επαφές του για την Χρυσή Αυγή: “Οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής βλάπτουν την υπόληψη της Ελλάδος παγκοσμίως. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής είναι υπόδικοι με σοβαρές κατηγορίες και ελπίζω αυτή η δίκη να ολοκληρωθεί σύντομα. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να πολεμηθεί και να απομονωθεί πολιτικά και είμαι χαρούμενος που με όλους όσους μίλησα συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία επαφή με το συγκεκριμένο κόμμα“.

Να ενημερώσουμε τον κ. Σίνγκερ ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίσαμε από καμία παράνομη πολιτική δίωξη και θα συνεχίσουμε απροσκύνητα τον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα ενάντια σε κάθε φίμωση και παράνομο αποκλεισμό!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star