Γιώργος Χουδαλάκης για την δίκη της Χρυσής Αυγής: Ως πότε θα συνεχίζεται η πολιτική ομηρεία του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα; ΗΧΗΤΙΚΟ

   111

Γιώργος Χουδαλάκης για την δίκη της Χρυσής Αυγής: Ως πότε θα συνεχίζεται η πολιτική ομηρεία του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα; ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χουδαλάκης μίλησε στην πρωινή του εκπομπή στον Real Fm, παίρνοντας θέση για την χρονίζουσα δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και για την συνεχιζόμενη πολιτική ομηρεία της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης στην χώρα.

Αρχικά σημείωσε πως θα έπρεπε να γίνει διαχωρισμός στην εν λόγω περιβόητη δίκη, καθώς έτσι η δικογραφία – τέρας θα πάρει χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Το γεγονός αυτό βέβαια που φανερώνει ξεκάθαρη πολιτική σκοπιμότητα κατά της Χρυσής Αυγής έχει επισημανθεί από σύσσωμο τον δικαστικό χώρο, με πρώτη την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.

Η χρονίζουσα όμως δίκη της Χρυσής Αυγής έχει και άλλες παρενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας στην χώρα. Πέρα από την παράνομη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το τρίτο κόμμα της χώρας, η Χρυσή Αυγή παραμένει υπό ένα καθεστώς πολιτικής ομηρείας.

Ο Γιώργος Χουδαλάκης λέει χαρακτηριστικά: “Δεν μπορούμε να μιλάμε στις προηγούμενες εκλογές για μία εκκρεμότητα η οποία αφορά την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται τρίτο κόμμα.

Ακούς ότι στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων, το πρόβλημα είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν μπορείς να έχεις μια τέτοια εκκρεμότητα και να κάθεσαι να κλωθογυρνάς και να έχεις έναν απόλυτο σεβασμό στην γραφειοκρατία την δικαστική, αλλά την ίδια ώρα να συνεπάγεται ένα μη σεβασμό στην Δημοκρατία.

Απορώ για το μέχρι πότε θα υπάρχει αυτό το άτυπο εμπάργκο έναντι των αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής; Μέχρι πότε αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι εκφράζουν ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας…

Μ. Κωνσταντάτου: Ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας!

Γ. Χουδαλάκης: Μέχρι πότε αυτοί οι άνθρωποι θα τρώνε ένα delete από όλους, από τα μίντια από τους άλλους εκπροσώπους των κομμάτων, χωρίς να έχει καταφέρει η Δημοκρατία να τους τοποθετήσει εκεί που τους αξίζει.

Είναι ένα τεράστιο θέμα κατά την γνώμη μου, το οποίο πάει παραπέρα. Δεν είναι κατάσταση αυτή! Είναι ένα τεράστιο φάουλ, αυτογκόλ κατά την γνώμη μου για την όποια Δημοκρατία έχει απομείνει στον τόπο...”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giwrgos-choudalakhs-gia-thn-dikh-ths-chrushs-aughs-ws-pote-tha-sunechizetai#ixzz4JVTbV1DJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.