Ολονύχτια «μάχη» μεταξύ λαθρομεταναστών στο hotspot της Μόριας: 40 από τους εμπλεκόμενους διέφυγαν στα γύρω χωράφια

Ολονύχτια «μάχη» μεταξύ λαθρομεταναστών στο hotspot της Μόριας: 40 από τους εμπλεκόμενους διέφυγαν στα γύρω χωράφια

Άγριες συγκρούσεις σημειώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στο hotspot της Μόριας, ανάμεσα σε εθνικές ομάδες λαθρομεταναστών.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα, από τον χώρο κράτησης των λαθρομεταναστών. Όπως καταγγέλλεται, λαθρομετανάστες από τη Συρία δέχθηκαν επίθεση Αφγανούς, που με τη σειρά τους υποστηρίζουν πως εκβιάζονται από άλλες πολυπληθέστερες εθνικές ομάδες όπως οι Ιρακινοί.

Κατά τις συγκρούσεις, στη διάρκεια των οποίων έσπασαν οι πόρτες του χώρου κράτησης των ανηλίκων και διαλύθηκε ένας οικίσκος-κοντέινερ, τραυματίσθηκαν πολλά παιδιά, πέντε από τα οποία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Περίπου 40 διέφυγαν στα γύρω κτήματα, ακόμα και στην πόλη της Μυτιλήνης, και η Αστυνομία όλη νύχτα προσπαθούσε να τους βρει.

Περίπου στις 4 τα χαράματα, έπειτα από επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ, η τάξη αποκαταστάθηκε, αλλά η ασφάλεια των Ελλήνων ακόμα επαπειλείται, αφού οι έρευνες για τους 40 λαθρομετανάστες που διέφυγαν ακόμα δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olonuchtia-machh-metaju-lathrometanastwn-sto-hotspot-ths-morias-40-apo-tous#ixzz4JNd0Ggp0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star