Η Χρυσή Αυγή ενάντια στην εποικισμό της Κρήτης από λαθρομετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Κρήτης και Αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος μιλάει στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυμπακίου ενάντια στα “hot spot” του Σύριζα.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες παρακολουθούν με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του εκπροσώπου μας και σε αρκετά σημεία τον χειροκροτούν, ιδίως όταν απαντά στις γελοιότητες των συριζαίων και των ΚΚΕδων.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του apopsilive.gr

Ένταση και αντιπαραθέσεις στην συνάντηση για το προσφυγικό στο Τυμπάκι

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες που καταγράφηκαν από φορείς του Τυμπακίου, αλλά και από κατοίκους του Δήμου Φαιστού, για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή. Συμφώνησαν να δημιουργηθεί Επιτροπή, η οποία θα είναι εκείνη που θα διαχειριστεί στο εξής το θέμα.

Τόσο ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, όσο και ο Δήμαρχος αλλά και οι εκπρόσωποι φορέων με κατοίκους που βρέθηκαν χτες βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας, συμφώνησαν στην δημιουργία της επιτροπής, η οποία θα είναι παρούσα στο επόμενο ΔΣ του Δήμου Φαιστού.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεση τους για το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων, επισημαίνοντας τον κορεσμό της περιοχής από λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-enantia-sthn-epoikismo-ths-krhths-apo-lathrometanastes-binteo#ixzz4JJwO6wxI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star