Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών: Όσο υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή! – ΒΙΝΤΕΟ

Καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι η εν λόγω τελετή ξεκίνησε πριν δύο δεκαετίες με την συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών, στην συνέχεια εκατοντάδων και τώρα που η Πατρίδα ξεσηκώνεται χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.

Το ανθελληνικό σύστημα ήλπιζε πως με την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες Εθνικιστές θα τελειώσουν, αλλά τελικά αποδείξαμε ότι μπορούμε να γράφουμε τις δικές μας μικρές Θερμοπύλες.

Τόνισε ακόμη πως μαζί με τους 300 του Λεωνίδα τιμούμε και τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη με το σύνθημα “Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές” να δονεί την ατμόσφαιρα.

Κατήγγειλε πως στην σημερινή εποχή των μηδισάντων θεωρείται ακρότητα και “ρατσισμός” να τιμάς τους προγόνους. Είναι αυτοί οι ανθέλληνες που δεν θα καταλάβουν ποτέ το νόημα της ηρωικής φράσης “Μολών Λαβέ”. Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων επισήμανε πως σε αυτό το Ιερό Πεδίο θα πρέπει να ορκίζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν ως αποστολή την διαφύλαξη της Πατρίδας μας.

Τόνισε τέλος πως οι Χρυσαυγίτες δίνουν όρκο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να ξεπουλήσει την Πατρίδα μας και όσο θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή!

Υπό την ιαχή “ΑΘΑΝΑΤΟΙ” ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Λεωνίδα και η λαμπρή τελετή έληξε με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε επίσης: Μολών Λαβέ! Όρκος Τιμής από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές στο Μνημείο του Λεωνίδα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους υπερασπιστές των Θερμοπυλών – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-omilia-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sthn-teleth-mnhmhs-twn-thermopulwn#ixzz4JJs3m6Nb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s