ΚΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ;

rizospastis-makedonia__article

Γράφει ο Αντίοχος

Τέτοιες μέρες πριν από 67 χρόνια, τελείωσε ο συμμοριτοπόλεμος, με νίκη του Εθνικού Στρατού. Όμως, τι θα γινόταν αν είχαμε το αντίθετο αποτέλεσμα; Ας δούμε τις συνέπειες, σε πολύ χοντρές γραμμές:

1ον) Θα εφαρμοζόταν αυτό που είχε πει ο αρχιφονιάς Βελουχιώτης: «τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πάνω από τον Όλυμπο». Εάν η νίκη των συμμοριτών επιτυγχανόταν πριν από την ρήξη Τίτο-Στάλιν, η Μακεδονία μας θα ενωνόταν με την «Μακεδονία του Βαρδάρη» (το σημερινό κρατίδιο των Σκοπίων) και θα γινόταν επαρχία της Γιουγκοσλαβίας. Η Θράκη θα περιερχόταν στην Βουλγαρία, για να έχει έξοδο στο Αιγαίο. Αν όμως η νίκη των συμμοριτών επιτυγχανόταν μετά την ρήξη Τίτο-Στάλιν, ολόκληρη η Μακεδονία και η Θράκη θα δίνονταν στην «αδελφή» Βουλγαρία. Η Νότιος Ήπειρος, θα παραχωρείτο στον σύντροφο Χότζα. Φυσικά, μετά την πτώση του κομμουνισμού, τα εδάφη αυτά δεν θα μας δίνονταν πίσω, ενώ θα είχε χαθεί από κει κάθε στοιχείο ελληνικότητας (γλώσσα, κ.λπ.).

2ον) Θα επιβαλλόταν στην χώρα σκληρή σταλινική δικτατορία και θα ακολουθούσε αιματηρό πογκρόμ των εθνικοφρόνων Ελλήνων, εκτελέσεις, φυλακίσεις, διώξεις και εξορίες στα ξερονήσια. Ελάχιστοι θα γύριζαν πίσω ζωντανοί…

3ον) Η Ορθοδοξία θα έπαυε να είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους και θα γκρεμίζονταν οι εκκλησίες και τα μοναστήρια. Προφανώς και του Αγίου Όρους. Τα δε παιδιά των Ελλήνων, θα έμεναν αβάπτιστα.

4ον) Μετά την πτώση του κομμουνισμού, που θα ερχόταν το 1990-1991, εκατομμύρια εξαθλιωμένοι Έλληνες θα λαθρομετανάστευαν, αρχικά στην Ιταλία και εν συνεχεία στην υπόλοιπη Ευρώπη, κάνοντας τις «βρώμικες» δουλειές. Οι δε Ελληνίδες θα γέμιζαν τα μπαρ και τα μπορντέλα της Ευρώπης.

5ον) Μετά την πτώση, όποιος θα τολμούσε να μιλήσει για κομμουνισμό, θα λιντσάρετο δημοσίως – να κι ένα καλό!

πηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star