Ένα “hot spot” σε κάθε γειτονιά! Για όλους έχει ο Μουζάλας – Ένα χιλιάρικο λαθρομετανάστες καταφθάνουν στην Θήβα για μόνιμη εγκατάσταση

 

Ένα “hot spot” σε κάθε γειτονιά! Για όλους έχει ο Μουζάλας - Ένα χιλιάρικο λαθρομετανάστες καταφθάνουν στην Θήβα για μόνιμη εγκατάσταση

Έχει τρομοκρατηθεί ο Μουζάλας από την ηχηρή αντίδραση των Κρητικών στο να γίνει το νησί ένα απέραντο “Hot Spot” και του… ξεφεύγουν πληροφορίες για μακροπρόθεσμο σχέδιο της κυβέρνησης να κάνει ολόκληρη τη χώρα σε μία αποθήκη λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα είπε: «Όσο κι αν δεν σας ακούγεται καλό, οι 2.000 πρόσφυγες σε όλη την Κρήτη είναι ένα πολύ ευνοϊκό νούμερο αν σκεφτούμε ότι μόνο η Θήβα θα πάρει 1000».

Καταρχάς δεν είναι μόνο 2.000 οι λαθρομετανάστες που θα πάρει η Κρήτη. 2.000 είναι το πρώτο «κύμα» και μετά έρχονται και άλλοι 3.000 από τη Μέρκελ και έχουμε και συνέχεια.

Αυτό που είναι νέο, όμως, στην όλη δήλωση Μουζάλα είναι ότι δεν θα ξεφύγει κανένας. 5.000 θα πάρει η Κρήτη; Να πάρει και… ένα χιλιαρικάκι η Θήβα, πέραν των ήδη δεκάδων χιλιάδων που έχει από προηγούμενες χρονιές.

Είπαμε ότι δεν θα ξεφύγει κανένας; Λάθος! Λάθος γιατί ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πόσους θα πάρει η Εκάλη!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star