Παρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη στο υβριστικό δελτίο του ΣΚΑΪ – Έριξε μαύρο ο Αλαφούζος! ΒΙΝΤΕΟ

Στο σημερινό δελτίο του ΣΚΑΪ οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοι του Αλαφούζου έλεγαν και πάλι ένα σωρό ψέμματα, ενοχλημένοι από τον δημόσιο διασυρμό του έτερου διαπλεκόμενου καναλάρχη Κοντομηνά.

Είχαν μάλιστα στήσει και ζωντανό λινκ στο περιστύλιο της βουλής για να είναι πιο αληθοφανείς οι ψευδείς ειδήσεις που παρουσίαζαν. Για κακή τους τύχη, ο Ηλίας Κασιδιάρης έτυχε να περνά την ώρα εκείνη από το σημείο, οπότε και παρενέβη σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ζωντανή μας παρέμβαση ο σταθμός έριξε μαύρο, δηλαδή διέκοψε την σύνδεση με τη βουλή και έβαλε κονσέρβα το βίντεο της επιτροπής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε για αρκετή ώρα τις καταγγελίες του – παρ’ ότι ο σταθμός είχε ρίξει μαύρο – καθώς ο δημοσιογράφος από το στούντιο είχε πει ψευδώς ότι θα ήθελε να κάνει διάλογο μαζί μας και να ακουστούμε.

Αντί διαλόγου, το λινκ από τη βουλή κόπηκε μαχαίρι. Ο εκπρόσωπός μας ολοκλήρωσε την παρέμβασή του καλώντας τον σταθμό να προβάλλει και το βίντεο με την εξέταση Αλαφούζου. Η παριστάμενη δημοσιογράφος Ναντίν Χαρδαλιά δήλωσε ότι “θα το δείξουμε και αυτό”. Όλη αυτή την ώρα όμως οι δημοκράταροι του Σκάι είχαν ρίξει μαύρο και επανέφεραν την σύνδεση με τη βουλή όταν είχαμε αποχωρήσει.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s