ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ

 

toskas_5

«Σαρώνουμε τις καταλήψεις, αλλά ανεχόμαστε και την άλλη άποψη αρκεί να μην ξεπερνιέται η κόκκινη γραμμή, να μην γίνονται αυθαιρεσίες και υπερβολές. Πολιτικό μας ζητούμενο είναι τα νέα παιδιά να μην κλείνονται στους τοίχους ενός σπιτιού συζητώντας του προβληματισμούς τους αλλά να βγαίνουν έξω. Επιδιώκουμε να υπάρχει ανοιχτό κίνημα διεκδικήσεων.

Ο πολίτης θέλει ασφαλές περιβάλλον χωρίς να κινδυνεύει και να κάνει τη δουλειά του, να διασκεδάζει, χωρίς πρόβλημα… Δεν θέλει σκληρή καταστολή στις διεκδικήσεις και τη διαμαρτυρία του, θέλει να προχωράει με την ησυχία του. Έχω καλέσει τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια να συζητήσουμε για να υπάρξει ανεμπόδιστη και ελεύθερη έκφραση των ιδεών…».

Ποιος τα είπε όλα αυτά; Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστεράς» (με ολίγη από συνοδοιπορούσα ψεκασμένη ελαφροδεξιά…), σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ!

Εδώ που τα λέμε, εις ότι αφορά την πρόσκληση στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ των «συλλογικοτήτων από τα Εξάρχεια», ήρθε ο καιρός να μην μπαίνουν πλέον οι κρατικοδίαιτοι κουκουλοφόροι «επαναστάτες» (γόνοι υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία…) από την πίσω πόρτα του υπουργείου και μόνο την ημέρα της πληρωμής – οι εντολές τους διαβιβάζονται με έμπιστους «ταχυδρόμους»- αλλά από την… κεντρική πύλη!

(ΥΓ): Προφανώς, θα έχουν δοθεί στους φρουρούς οι κατάλληλες οδηγίες, για αποφυγή σωματικής έρευνας ή έρευνας στα σακίδια των «κοινωνικών αγωνιστών» κατά την προσέλευσή τους στο υπουργείο. Διότι, μπορεί μετά από το υπουργείο να έχουν «επιχείρηση» να εκτελέσουν! Και πως θα πάνε στην «επιχείρηση» χωρίς τα «σύνεργα της δουλειάς» (βόμβες μολότοφ κ.λπ.);

πηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star