Περιοδεία Στρατηγού Γ. Επιτήδειου στον Έβρο – Συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ

Περιοδεία Στρατηγού Γ. Επιτήδειου στον Έβρο - Συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ

Περιοδεία στον νομό Έβρου πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Ιουλίου ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Επιτήδειος.

Ξεκινώντας από Αλεξανδρούπολη το Σάββατο παραχώρησε συνεντεύξεις στα περιφερικά ΜΜΕ, στην Δέλτα τηλεόραση και στην Θράκη Νετ. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον ευρωβουλευτή για την θέση της Χρυσής Αυγής πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και στην περιοχή μας.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος μαζί με τον γραμματέα της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης Κιτσόπουλο Χρήστο και κλιμάκιο συναγωνιστών παραβρέθηκαν στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ορμένιο Ορεστιάδας, όπου προσκύνησαν τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου που ήρθαν από το Άγιο όρος και παρακολούθησαν την Θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό.

Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας  η δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας που κάλυψε την Θεια λειτουργία πήρε συνέντευξη από τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο θέτοντας ερωτήματα πάνω στην τρέχουσα επικαιρότητα για να ενημερωθούν οι πολίτες της περιοχής πάνω στις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια στο πολιτιστικό κέντρο  – Κ.Α.Π.Η. Ορμενίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  κ. Δαμασκηνός συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και ακολούθησε συζήτηση με τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο τον γραμματέα Κιτσόπουλο Χρήστο και το κλιμάκιο της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης πάνω σε θέματα που αφορούν τα προβλήματα της περιοχής, όπως οι ζωονόσοι, οι πλημύρες, τα αναχώματα λαθρομετανάστευση, οι διακρατικές σχέσεις μεταξύ Τουρκίας , Βουλγαρίας και Ελλάδας, το λαθρεμπόριο, η κατάργηση και υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών όπως, νοσοκομείο Διδυμοτείχου, υποθηκοφυλάκειο, τελωνεία και πολλά άλλα. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η περιοχή εγκαταλείφτηκε στην μοίρα της από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν μέχρι σήμερα.

Η Χρυσή Αυγή πάντα κοντά στον Έλληνα πολίτη θα αναδείξει τα προβλήματα και θα πιέσει με κάθε τρόπο για την λύση τους ενάντια στις μνημονιακές κυβερνήσεις που έφεραν τον Έλληνα πολίτη στην απόγνωση.

Συνέντευξη στο ΘράκηNET

Συνέντευξη στην Δέλτα Τηλεόραση 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-strathgou-g.-epithdeiou-ston-ebro-sunenteujeis-se-topika-mme-2-bi#ixzz4GATxIt5N

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s