ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: Απόρρητο έγγραφο έφτασε στα χέρια των παρακρατικών και το έβγαλαν στο διαδίκτυο!

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: Απόρρητο έγγραφο έφτασε στα χέρια των παρακρατικών και το έβγαλαν στο διαδίκτυο!

Γιατί οι της παρακρατικής αριστεράς μπορούν να εγκληματούν ασύστολα και πάντοτε είτε δεν συλλαμβάνονται, είτε αθωώνονται; Γιατί ενώ επιδεικνύουν όπλα σε πορείες στο κέντρο των Αθηνών, αυτά δεν βρίσκονται στην κατ’ οίκον έρευνα; Γιατί υπάρχουν και λειτουργούν καταλήψεις και άλλες παράνομες δομές – εστίες εγκληματικότητας εμπρός στα μάτια των αρχών;

Αυτά και ακόμα περισσότερα ερωτήματα ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό. Η απάντηση δόθηκε σήμερα, μέσα από την παρακρατική συμμορία του «Ρουβίκωνα» και είναι η εξής: Έχουν δικούς τους ανθρώπους, κουκουλοφόρους με γραβάτες, μέσα στα υπουργεία, αν όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως έδειξε η σύλληψη του υιού Σκουρλέτη για την επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής.

Πριν από λίγες ημέρες, οι αναρχικοί πέταξαν μπογιές στην τουρκική πρεσβεία που βρίσκεται πλησίον του Μεγάρου Μαξίμου. Όπως ήταν απολύτως φυσικό διεξήγαγαν την επιχείρησή τους χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, παρά το γεγονός ότι η περιοχή είναι η πιο καλά φυλασσόμενη στην Αθήνα.

Την επαύριο αυτού του γεγονότος, το ΥΠΕΞ σε «συνέχεια ρηματικής διακοίνωσης της τουρκικής πρεσβείας» απέστειλε απόρρητο, άμεσης παράδοσης, έγγραφο προς το Υπουργείο Εσωτερικών, την Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ., τον Τόσκα και τον Τσίπρα. Με αυτό το έγγραφο ζήταγε «αυξημένη επαγρύπνιση» για την προστασία τους.

Το έγγραφο αυτό, λοιπόν, παρά τον χαρακτηρισμό του ως απόρρητο, όχι μόνο έφτασε στα χέρια της παρακρατικής συμμορίας, για την διαφήμισή της, αλλά βρέθηκε και στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, που λειτουργεί στο ΕΜΠ με την ανοχή των αρχών.

Το σύνολο των καθεστωτικών ρεπορτάζ αναρωτιούνται το «πως έφτασε» στα χέρια των παρακρατικών το συγκεκριμένο έγγραφο. Η απάντηση είναι προφανής και απαντά και στα ερωτήματα που θέσαμε στην αρχή του άρθρου: Υπάρχουν κουκουλοφόροι με γραβάτες στα υπουργεία και σε άλλες υπηρεσίες που τους προμηθεύουν ό,τι χρειάζονται και – κυρίως – τους εξασφαλίζουν την ασυλία.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι την ασυλία αυτή παραδέχονται και οι παρακρατικοί στο σχετικό σημείωμά τους, αφού όπως τονίζουν «μετά την παρέμβαση και από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη (παρά μόνον προσαγωγές ασχέτων περαστικών), η Τουρκική Πρεσβεία ζήτησε επιτακτικά, λίγη ώρα μετά την παρέμβαση, μέσω κατεπείγοντος μηνύματος προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, τη δίωξη και τιμωρία των μελών μας».

Θα διενεργήσει άραγε ΕΔΕ ο Τόσκας και τι θα προκύψει από αυτήν;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koukouloforoi-sta-upourgeia-aporrhto-eggrafo-eftase-sta-cheria-twn-parakrat#ixzz4GAXLY5bG

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.