Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις προς Τιμήν του Αθανασίου Διάκου στην Φωκίδα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Αθανασίου Διάκου που πραγματοποιήθηκαν στη γενέτειρα του, στο χωριό Αθ. Διάκος Φωκίδας.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών αποτελούμενο από τον βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων της Χρυσής Αυγής Σταύρο Κρίκο και τον Συναγωνιστή Χρήστο Ράλληπαραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ρουμελιώτη Ήρωα και το μαρτυρικό θάνατο που υπέστη από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού.

Στέφανο εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταροςγεγονός που βρήκε μεγάλη αποδοχή εκ των παρισταμένων διαπιστώνοντας ότι μόνο οι Εθνικιστές τιμούν την Ιστορική μνήμη της πατρίδας μας.

Η συγκινητική αυτή εκδήλωση, έλαβε τέλος με τους παριστάμενους σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο ενώ οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν στην πλατεία του χωριού με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-stis-eortastikes-ekdhlwseis-pros-timh-tou-athanasiou-diakou-s#ixzz4GC3kgEOg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s