ΑΙΣΧΟΣ! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ «ΔΙΚΑΣΤΕΣ» ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

anarxikoi

Κι όμως, βρέθηκαν «δικαστές» εν Ελλάδι που αθώωσαν τα παρακρατικά συριζοτσογλάνια που εισέβαλαν στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, διέκοψαν την θεία λειτουργία και προπηλάκισαν ιερείς και πιστούς!

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, λοιπόν, εμφανίστηκαν τα 26 παρακρατικά τσογλάνια των Τσίπρα-Καμμένου και απηλλάγησαν από το βασικό αδίκημα, της «υβριστικής συμπεριφοράς κατά την διάρκεια θρησκευτικής λατρείας». Ωστόσο, οι 19 εξ’ αυτών καταδικάστηκαν για… απείθεια (ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με 3ετή αναστολή – άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι…), επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εγκληματολογική σήμανση στην Αστυνομία.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου υποστήριξε, ότι οι κατηγορούμενοι «δεν είχαν πρόθεση εξύβρισης του χώρου» (!!!), υπό τις ενθουσιώδεις ιαχές («μπράβο συντρόφισσα», κ.λπ.) της τσιπροκαμμενικής τσογλαναρίας, που είχε γεμίσει την αίθουσα για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη»!!!

(ΥΓ): Και βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί «δεδικασμένο»! Για παράδειγμα, αν κάποιοι εισβάλλουν «αύριο- μεθαύριο» σε κάποιο τζαμί ή σε συναγωγή, κάνουν ότι έκαναν τα συριζο-καμμενο-τσογλάνια και δηλώσουν εκ των υστέρων ότι «δεν είχαν πρόθεση εξύβρισης του χώρου», αλλά απλώς έκαναν μια «παρέμβαση» (όπως χαρακτήρισε την πράξη των τσογλανιών η επίσημη ιστοχαβούζα των τουρλοκώληδων της φράου Μέρκελ) θα πρέπει να αθωωθούν από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της «γενιάς του πολυτεχνείου» Ή όχι σύντροφοι «δικαστές»;

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.