Στην Ελλάδα των Μνημονίων χιλιάδες εργαζόμενοι αμείβονται με 100 ευρώ τον μήνα!

Στην Ελλάδα των Μνημονίων χιλιάδες εργαζόμενοι αμείβονται με 100 ευρώ τον μήνα!

Κείμενο ντροπής απέστειλε το το υπουργείο Εργασίας στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Σύμφωνα με το κείμενο αυτό: 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με μικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ και συνολικά 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μικτά!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, ο μέσος μισθός για μερική απασχόληση κυμαίνεται από 400 ευρώ μικτά έως και 420 ευρώ μικτά το μήνα. Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των εργαζομένων που αμείβεται με μισθούς έως και 510 ευρώ μικτά ανέρχεται συνολικά σε 432.033 άτομα.

Κοινώς, πέραν της στρατιάς των ανέργων, υπάρχουν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Έλληνες που αμοίβονται με μισθούς πείνας, για εργασία που προφανώς δεν είναι ούτε μερική, ούτε ολιγόωρη.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των «πατριωτών» της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς, που ελπίζουν να… σώσουν την Ελλάδα, εξοντώνοντας τον Ελληνικό Λαό.

Μόνη τους έγνοια η σωτηρία της πλουτοκρατίας και η κερδοφορία των γνωστών κερδοσκόπων. Μόνο τους εμπόδιο η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/126.956-ergazomenoi-ameibontai-me-mikto-mhniaio-mistho-ews-100-eurw#ixzz4FDYnIrrK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star