Σχόλιο “Ε”-Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα

pamepolemo

 

Πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν “άκυρο” ή “βιαστικό” το τουίτ Βαρβιτσιώτη. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι ο “γόνος” μπορεί να έχει κάποια παραπάνω πληροφορία. Να έχει ακούσει κάτι. Να ξέρει κάτι. Η να υπάκουσε στην κοινή λογική.

“Οι έλεγχοι στα σύνορα, ιδίως στον Έβρο και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, εντατικοποιούνται καθώς υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα που μπορεί να επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τις ανηλεείς διώξεις που ξεκίνησε από χθες η τουρκική κυβέρνηση. Στελέχη των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, εξέφραζαν φόβους ότι μπορεί να επιχειρήσουν να περάσουν σε ελληνικά νησιά δια θαλάσσης, τούρκοι υπήκοοι που θα υποδυθούν τους πρόσφυγες, προκειμένου να αποφύγουν την έκδοσή τους στην Τουρκία”.

(Πρώτο Θέμα)

Με τους 8 στην Αλεξανδρούπολη, το “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα” των Αρχών επιτείνεται, καθώς οι τούρκοι στρατιωτικοί θα ήσαν ενδεχομένως χρήσιμοι για τις υπηρεσίες μας, εάν αυτές λειτουργούσαν εθνικά, αλλά και επικίνδυνοι λόγω της χαλαρότητος, της πιθανής παρουσίας τούρκων πρακτόρων και τουρκοφρόνων της μουσουλμανικής μειονότητας και του DEB, και φυσικά των πιθανών αντιποίνων εκ μέρους του Ερντογάν.

Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός “αναμένει στο ακουστικό του” τον Τούρκο ομόλογό του. Ενώ το φάσμα του Οτσαλάν πλανιέται πάνω από την ελληνική διπλωματία που ελπίζει να παραμείνει ο Ερντογάν απασχολημένος με τις εκκαθαρίσεις τους επόμενους μήνες ώστε να περάσουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι.  Με την Ελλάδα σε «κόκκινο συναγερμό”, θα δούμε ποιοι ήσαν οι βιαστικοί να γελοιοποιήσουν την ίδια την άθλια μοίρα τους.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.