Ένας μελλοντικός Πρωθυπουργός δεν μπορεί να έχει τσαλακωμένο οικογενειακό προφίλ!

mareva5_0
(φωτο-EUROKINISSI )

Πρέπει, να “φοράει” το φερετζέ του οικογενειάρχη, του τρυφερού συζύγου, του στοργικού πατέρα. Έτσι, “επέστρεψαν” από την ξενιτιά (Λονδίνο) την επι 12 χρόνια εργαζόμενη στην Deutsche Bank, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και την “έριξαν” στην αγκαλιά, εκ νέου, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ελληνοπολωνή λοιπόν σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στην θαλπωρή της οικογενειακής στέγης, μετά την 5χρονη εγκατάλειψή της.

Άλλωστε, οι λόγοι φυγής της στο εξωτερικό, προφανώς και ήταν σοβαροί και πολλά θα είχε να μας διηγηθεί – αν είχε φωνή – το οικοδομικό τετράγωνο της απάτης και της διαπλοκής στην Κηφισιά. Εκεί, μεταξύ των οδών Πεντέλης και Μαυρομιχάλη, όπου συστεγάζονταν οι οικογένειες Κ.Μητσοτάκη, Ε.Σέκερη (μπατζανάκη του Σαμαρά και εν ενεργεία στελέχους της Siemens) και Μ.Χριστοφοράκου (πρώην Γεν. Διευθυντή της Siemens, φυγόδικου κατηγορούμενου).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», από το 2007 μέχρι και τις πρώτες μέρες της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, το καλοκαίρι του 2012, ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Μαρέβα Μητσοτάκη δεν υπάρχουν στο πόθεν έσχες του αρχηγού της ΝΔ! Ο πρόεδρος της ΝΔ στη δήλωση που αφορά το 2012, δηλώνει μόνο τα δικά του στοιχεία αμελώντας να συμπεριλάβει και αυτά της συζύγου του, παρόλο που –με δήλωσή του- δεν είχαν πάρει ποτέ διαζύγιο….

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/07/blog-post_69.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1#.V4fIC1JkjIW.

EPIKAIRA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star