Ένα προφητικό σκίτσο των “Νέων” ομολογεί την επερχόμενη Νίκη της Χρυσής Αυγής

 

Η γνωστή κινέζικη παροιμία «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» αντανακλάται στο σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων», το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο.

Ανεξάρτητα από τις προθέσεις του σκιτσογράφου Δημήτρη Μητρόπουλου, η αλήθεια αποτυπώνεται όντως στην φράση που αποδίδει στο στόμα του Τσίπρα, με αφορμή τον νέο εκλογικό νόμο. «ΟΧΙ ΔΥΣΗ. ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΥΓΗ ΠΑΜΕ! ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!».

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καταστεί όχι απλώς ρυθμιστής αλλά ο πλέον καθοριστικός παράγοντας για τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις.

Το μόνο που έχουμε να πούμε από τη μεριά μας, εκτός από την διασκέδασή μας με το «ενδιαφέρον» και την «ανησυχία» πασών των φορέων του «συνταγματικού τόξου» για την τελική τοποθέτηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον εκλογικό νόμο, είναι ότι πράγματι η παρακμιακή αντιδημοκρατική κομπανία της μεταπολίτευσης και του «συνταγματικού τόξου», με τις εθνικές προδοσίες, τα οικονομικά σκάνδαλα, την κοινωνική διαφθορά και την υποδούλωση της Χώρας στα Μνημόνια και τους διεθνείς τοκογλύφους φθάνει στην δύση της, με μια ΝΕΑ ΑΥΓΗ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Ελλάδας, να ανατέλλει πολύ σύντομα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.