Από την σύνταξη-φ.157-Η επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

yun

Στο σημερινό φύλλο του ΕΜΠΡΟΣ αναφερόμαστε στον πόλεμο των fundsεναντίον του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος (σελ. 5) και την δια νόμου πλέον επικυριαρχία των ξένων στην Ελληνική οικονομία, αλλά και στην αποκάλυψη ότι ακόμη και ο… Λυκαβηττός έχει τεθεί προς πώληση (σελ. 4). Αυτή είναι η πολιτική δωσιλογισμού την οποίαν εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των μνημονίων.

Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κίνα δεν αποτελεί βεβαίως λόγο ψόγου, αφού οι διμερείς σχέσεις της χώρας μας ούτε πρέπει ούτε ωφελεί να περιορίζονται μεταξύ των αμερικανο-ευρωπαϊκών δυνάμεων, όπως αιτία κριτικής δεν μπορεί να είναι η ενδυμασία της πρωθυπουργικής συντρόφου.

Η κριτική ασκείται στις συμφωνίες, οι οποίες παραδίδουν κομβικούς και επικερδείς τομείς παραγωγικής δραστηριότητας σε ξένους, στην απουσία προγραμματισμού, νηφαλιότητας και ψυχραιμίας και την έλλειψη αποφασιστικότητας την κατάλληλη στιγμή, που θα επέτρεπαν στην Ελληνική πλευρά να διαπραγματευτεί με ευχέρεια κινήσεων προτού την παρασύρει ο χείμαρρος των τοκογλυφικών πιέσεων.

Κατόπιν καταγγελιών από αναγνώστες του ΕΜΠΡΟΣ από την Πελοπόννησο και την Αττική, αναφερόμαστε εκ νέου στην κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας και του φαρμάκου (σελ. 9), και στην εγκατάλειψη των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Και αυτό, παρά τις ηρωικές και επιτυχείς προσπάθειές τους να τιμήσουν τα Ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό, πράγμα το οποίο καταφέρνουν χωρίς βεβαίως τα εκατομμύρια των αξιότιμων «Συλλόγων» των επαγγελματιών, οι οποίοι συνήθως καταποντίζονται (σελ. 19 και 21).

Δημοσιεύουμε επίσης ρεπορτάζ σχετικά με την περιοχή Καϊάφα, στον νομό Ηλείας (σελ. 13)  μια ενδεικτική και αποκαλυπτική περίπτωση αδιαφορίας των κρατικών και τοπικών Αρχών. Εγκαταστάσεις έτοιμες προς χρήση, μαρίνα, ξενοδοχείο και ιαματικά λουτρά, στέκουν εγκαταλελειμμένα, ενώ θα μπορούσαν να προσφέρουν ζωή και θέσεις εργασίας στην περιοχή, και να αυξήσουν την επισκεψημότητα των σημαντικών αρχαιολογικών χώρων από επισκέπτες υψηλού εισοδήματος.

Όλα αυτά οδηγούν σε συγκεκριμένες διαπιστώσεις και ένα συμπέρασμα. Οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης αδιαφορούν για την Ελλάδα και την πρόοδο του Λαού. Αποκορύφωμα των καταστροφικών πολιτικών τους είναι το ξενόδουλο μνημονιακό καθεστώς το οποίο υπηρετούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με την στήριξη των πολιτικών τους ουραγών. Το καθεστώς αυτό πρέπει να ανατραπεί προκειμένου να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία τα κόμματα αυτά την έχουν οδηγήσει, και να μπει σε πορεία προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας.

Στην Ελλάδα όπως και στον Δυτικό κόσμο είναι σε εξέλιξη η επιβολή ενός αυταρχικού, ολοκληρωτικού και αντιδημοκρατικού καθεστώτος στο οποίο οι ανθρώπινες ελευθερίες καταπατώνται, η προπαγάνδα κυριαρχεί, και τα πολιτικά τερτίπια  (όπως η συζήτηση για την αλλαγή του εκλογικού νόμουκαι την συνταγματική αναθεώρηση με σκοπό τον αποκλεισμό του εθνικιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, και τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους με την ομόφωνη απόφαση Αριστεράς και Δεξιάς, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ), έχουν αντικαταστήσει την Πολιτική. Η κυβέρνηση Σαμαρά όπως και η κυβέρνηση Τσίπρα έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, με την παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, με τους αντισυνταγματικούς νόμους εξόντωσης του λαού και παραβίασης της Εθνικής Κυριαρχίας, με την καταπάτηση της λαϊκής εντολής.

Οι δύο κατοχικοί Πρωθυπουργοί και αυτοί που προηγήθηκαν στις μνημονιακές κυβερνήσεις, αποτελούν παραπροϊόντα πραξικοπημάτων και δημαγωγίας, Πρέπει να φύγουν για να αποκατασταθεί η Εθνική Κυριαρχία και η Αξιοπρέπεια του Λαού μας.

Πριν από λίγες μέρες, στις 28 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, δήλωσε σε δημόσια ομιλία του ότι συνομιλεί με ηγέτες άλλων πλανητών και ότι αυτοί ανησυχούν για την πορεία της Ευρώπης.

«Πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Συνάντησα και άκουσα πολλούς αρχηγούς από άλλους πλανήτες και είναι πολύ ανήσυχοι γιατί αναρωτιούνται ποια πορεία θα ακολουθήσει η Ε.Ε. Πρέπει λοιπόν να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και εκείνους που μας παρατηρούν από μακριά». Ήταν ο Πρόεδρος της Κομισόν (ξανά) μεθυσμένος; Ήταν το βάρος των όσων γνωρίζει και για τα οποία πιέζεται, τέτοιο που τον έκανε να εκφράσει τις ενδόμυχες σκέψεις του, ίσως και με την βοήθεια του αλκοόλ;

Είτε πρόκειται για παρανοϊκούς είτε για μεθυσμένους ηγέτες στους οποίους οι κυβερνήσεις έχουν παραδώσει τον έλεγχο και τις τύχες του λαού μας, πολύ περισσότερο αν αυτοί αποτελούν μέλη μιας παγκόσμιας συνωμοσίας, είναι βέβαιον ότι δεν θα διστάσουν να σκηνοθετήσουν μια επίθεση από… εξωγήινους για να δικαιολογήσουν την επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Άλλωστε, παρόμοια μηνύματα περί «εξωγήινων» αλλά με λιγότερη ευθύτητα, έχουν αφήσει από την αρχή του έτους τόσον ο αμερικανός Πρόεδρος Obama στην δημοφιλή εκπομπή της Εllen DeGeneres όσο και η υποψήφια των Δημοκρατικών Hillary Clinton.

Οι επιθέσεις της 11/9/2011 στους Διδύμους Πύργους και η εκατόμβη των θυμάτων, αλλά και η καθοδηγούμενη αλλαγή πληθυσμού με την λαθρομεταναστευτική εισβολή στην Ευρώπη, δείχνουν πως οι οπαδοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δεν ορρωδούν προ ουδενός.

«Θέλουμε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, και την θέλουμε τώρα!», αυτό ζητούσε άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου, το αμερικανάκι που έφερε το ΔΝΤ στην χώρα μας και έθεσε σε κίνηση το πριόνισμα της ευρωπαϊκής ενότητας.

Το πλέγμα της Ε.Ε. και όσων υπηρετούν τις πολιτικές και τους πολιτικούς της, πρέπει να διαρραγεί. Μετά, ο δρόμος ανοίγει για την αναγέννηση του Έθνους μας και των Ευρωπαϊκών Λαών.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, φ. 157)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star