Άδειες καρέκλες στην εκδήλωση του Σύριζα στην Κοζάνη – Κατάμεστη αίθουσα για την Χρυσή Αυγή στην Κόρινθο

Σε… άδειες καρέκλες μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας Πετρόπουλος σε εκδήλωση του Σύριζα

Η εικόνα είναι ενδεικτική: ο Σύριζα Κοζάνης διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Τάσος Πετρόπουλο και οι… πρόθυμοι μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χειρών!

Αλλά, παρά το ότι ήταν «τρεις κι ο κούκος», η θλιβερή εκδήλωση έγινε κανονικότατα. Προφανώς, γιατί ο… κούκος-ομιλητής ήταν ευχαριστημένος που ήταν… λίγοι και καλοί οι ακροατές του, παρά να ήταν περισσότεροι και να του έριχναν… γιούχα!

Την πλάτη γυρνούν ολοένα και περισσότεροι ψηφοφόροι στην κυβέρνηση. Έτσι οι ψηφοφόροι του Σύριζα στην Κοζάνη προτίμησαν να απέχουν από την πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα και στην οποία θα μιλούσε, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Άλλωστε επρόκειτο για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες, αφού οι συνταξιούχοι είχαν δει τη σύνταξή τους μειωμένη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά την Παρασκευή με τον Τάσο Πετρόπουλο, να αναγκάζεται να μιλήσει σε σχεδόν 10 ανθρώπους και πολλές πολλές άδειες καρέκλες.

Ακολουθεί μία φωτογραφία που διακινούν χρήστες των κοινωνικών δικτύων στο διαδίκτυο, στην οποία συγκρίνουν τις εκδηλώσεις του Σύριζα στην Κοζάνη και της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο.

Όσο και για το κλίμα που επικρατούσε ορίστε και ένα μικρό βιντεάκι… 

Διαβάστε επίσης: Δουλειά στους Έλληνες: Πλήθος κόσμου και Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση για την ανεργία των νέων στην Κόρινθο – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στην Κόρινθο για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την ανεργία των νέων – Πρώτες εικόνες, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-ki-o-koukos-stis-sugkentrwseis-tou-suriza-thn-idia-wra-h-chrush-augh#ixzz4DNbdzMAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.