Εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εκδόσεων του ιδρύματος ΑΙΓΙΣ: Παρασκευή 24 Ιουνίου, Αθήνα, 20:00

Εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εκδόσεων του ιδρύματος ΑΙΓΙΣ: Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Stratos Vasilikos, 20:00

Το Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών συνεχίζει την παραγωγή πνευματικού έργου υψίστης ποιότητας που προάγει τον Ελληνισμό και την Αλήθεια περί των πολιτικών, γεωπολιτικών, ιδεολογικών και ιστορικών θεμάτων, παρά την σφοδρή πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος κατά όλων των εκφάνσεων του Ελληνικού Εθνικισμού.

Μέσα στα πλαίσια αυτού του πνευματικού έργου, το Α.Ι.Γ.Ι.Σ. πραγματοποιεί μία ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης αυτού του πνευματικού έργου και συγκεκριμένα των νέων εκδόσεων του μορφωτικού ιδρύματος, τα οποία έρχονται να ρίξουν άπλετο φως σε σημαντικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα εξής αξιολογότατα δοκίμια:

α) “Ανάλεκτα (Ιδέαι – Έθνος – Δίκαιον)”: Πρόκειται για ένα πόνημα εξόχου σημασίας, που πραγματεύεται το έργο του μεγάλου γερμανού φιλοσόφου Carl Schmitt.

β) “Ο Γεωπολιτικός Ορίζοντας της Μετασοβιετικής Ρωσίας”: Ένα δοκίμιο που αναλύει τους γεωπολιτικούς στόχους της Ρωσίας, οι οποίοι επηρεάζουν βαθύτατα το παγκόσμιο γεωπολιτικό παίγνιο.

γ) “Τι αποκρύπτεται και αγνοείται”: Ένα βιβλίο παραϊστορίας και συνωμοσιών που παρουσιάζει μεγάλες αλήθειες οι οποίες έχουν χαράξει τον κόσμο στον οποίο ζούμε και θα καθορίσουν τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Η παρουσίαση των νέων εκδόσεων του Α.Ι.Γ.Ι.Σ θα λάβει χώρα στo ξενοδοχείο Stratos Vasilikos (Μιχαλακοπούλου 114) στις 24 Ιουνίου στις 20:00 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star