Πρόκληση σε ζωντανή σύνδεση: Τελέστηκε ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία του Θεού Σοφία με εντολή Ερντογάν – BINTEO

Πρόκληση σε ζωντανή σύνδεση: Τελέστηκε ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία του Θεού Σοφία με εντολή Ερντογάν - BINTEO

Γράψαμε χθες για την προεξαγγελία του σουλτάνου ότι προτίθεται να κάνει την Αγία Σοφία τζαμί για 30 ημέρες σε αντίποινα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την γερμανική Κάτω Βουλή.

Τελικώς ο σουλτάνος έκανε πραγματικότητα τις απειλές του, πραγματοποιώντας μία σκληρή βλασφήμια εναντίον της Ορθοδοξίας. Ξεκινώντας από σήμερα μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση τελετή που έγινε στο πλαίσιο του “sahur” (πρωινή προσευχή και γεύμα πριν από την έναρξη της νηστείας), παρουσία του γενικού γραμματέα θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος.

Το ελληνικό ΥΠΕΞ από την πλευρά του, προέβη σε μία πολύ χαλαρή δήλωση. Θυμίζουμε πως χθες προβλέπαμε κάνοντας ερώτηση: «Έχει άραγε την πυγμή η Ελληνική Κυβέρνηση να εκμετάλλευτει την ευνοϊκή συγκυρία ή μήπως τώρα τεχνηέντως θα επιχειρήσει να ρίξει τους τόνους για να γλιτώσει τον Ερντογάν και την τουρκία;»

Η δήλωση του ΥΠΕΞ, που προέρχεται από «κύκλους» και όχι επισήμως, επιβεβαίωσε τους φόβους μας και σας την παραθέτουμε: “Η ανακοίνωση του τουρκικού κρατικού καναλιού ΤRΤ περί καθημερινής ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγία Σοφία, φαίνεται να έρχεται από μια άλλη εποχή”.

Αντί για αυτήν την ομολογουμένως ύποπτα χλιαρή είδηση, το ελληνικό ΥΠΕΞ θα έπρεπε ήδη να έχει επικοινωνήσει με όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες ανά τον κόσμο, οργανώνοντας την απομόνωση του «σουλτάνου» Ερντογάν και του τουρκικού κράτους. Αντί για αυτό έκαναν μία δήλωση μαρξιστικού τύπου, που δείχνει απαξία για την Ορθόδοξη Πίστη του Λαού μας και προσδοκία για το «Λαϊκό» – άθεο κράτος των Ροβεσπιέρων και της γκιλοτίνας, όντας στην ουσία τουρκοπροσκυνημένοι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-se-zwntanh-sundesh-telesthke-anagnwsh-tou-koraniou-sthn-agia-tou-t#ixzz4AoOmF8BO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star