Ευρωβουλευτής ΝΔ: Θα διαλύσουμε δομές, θα ξεπουλήσουμε τα πάντα!

Ευρωβουλευτής ΝΔ με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Θα διαλύσουμε δομές, θα ξεπουλήσουμε τα πάντα!

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να προφασίζεται την «αντιπολίτευση» μπας και ψηφίσει κανάς αδαής, αλλά εδώ η ισχύει η παροιμία που λέει ότι θέλει ο νεοφιλελεύθερος να κρυφτεί και το ξεπούλημα δεν τον αφήνει.

Οι πραγματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, το έχουμε ξαναπεί, περιλαμβάνουν μνημονιακές πολιτικές πολύ χειρότερες από οτιδήποτε έχουν φανταστεί οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ενδεικτικό είναι ότι στα email με τους «δανειστές» οι νεοδημοκράτες πρότειναν πολύ χειρότερα μέτρα από αυτά που λαμβάνονταν κάθε φορά.

Τα αποκαλυπτήρια των πραγματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας έκανε η γνωστή πρώην δημοσιογράφος και νυν Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε, μιλώντας για το κράτος: «Θα διαλύσουμε δομές»

Βεβαίως, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει η Νέα Δημοκρατία για το υδροκέφαλο κράτος και να ευαγγελίζεται την «διάλυση δομών», νομίζοντας ότι επιχειρηματολογεί όταν κάνει λόγο για «υπηρεσίες – φαντάσματα», όπως είπε η Σπυράκη παρακάτω, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Τις «υπηρεσίες – φαντάσματα» τις δημιούργησαν πρώτα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τώρα τελευταία ο Σύριζα, προκειμένου να διορίζουν τους «ημέτερους». Αυτοί δεν πρόκειται να πειραχτούν σε καμία των περιπτώσεων. Αυτό που εννοεί η Σπυράκη είναι ότι θα απολυθούν και μάλιστα μαζικά όσοι δεν είναι στον «γαλάζιο κομματικό σωλήνα» και θα εκποιηθούν στους διεθνείς τοκογλύφους όλες οι δομές της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwbouleuths-nd-me-afoplistikh-eilikrineia-tha-dialusoume-domes-tha-jepoul#ixzz4AnHpgBWg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star