Σφοδρές καταγγελίες δικηγόρου για το ηχητικό Σαμαρά-παναθηναϊκάκια στον ΣΚΑΙ! Την διέκοψε πανικόβλητος ο υπάλληλος του Αλαφούζου… ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρές καταγγελίες δικηγόρου για το ηχητικό Σαμαρά-παναθηναϊκάκια στον ΣΚΑΙ! Την διέκοψε πανικόβλητος ο υπάλληλος του Αλαφούζου... ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εισαγγελέας που πρωτοστάτησε στην δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται ως όργανο της ΝΔ σε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες!

Η ποινικολόγος Ειρήνη Μαρούπα κατήγγειλε με αδιάσειστα στοιχεία το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά-Αθανασίου που έστησε την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Οι αποκαλύψεις της κας. Μαρούπα αφορούσαν το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά-παναθηναϊκάκια, αλλά και τα εντάλματα προφυλάκισης των βουλευτών μας, που είχαν υπογραφεί 3 ημέρες πριν τις ανακρίσεις.Ο παρουσιαστής της εκπομπής Θωμαΐδης, υπάλληλος του Αλαφούζου και μέγας υβριστής του Λαϊκού Συνδέσμου, έπαθε σοκ και διέκοψε κακήν-κακώς την δικηγόρο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σε ένα εξίσου ενδιαφέρον σημείο της εκπομπής, αποκαλύφθηκε (από σπόντα) η υπόγεια διασύνδεση του εισαγγελέα Ποιμενίδη με τα κυκλώματα της ΝΔ:

ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 10-06-12, ΩΡΑ:21:44

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην υπουργού παιδείας ΝΔ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΕ (Β)

AΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι
Β: Έλα, τι γίνεται;
A: Πρόεδρε, εεε… το εξής: Με πήρε, είδα τα μηνύματα γιατί ήμουνα σε μια ομιλία στα Κύθηρα και βγήκα. Λοιπόν, τον πήρα αυτόν τον Αλιφέρη είχε γίνει ήδη ενέργεια με τον Ποιμενίδη, τον (ακατάληπτο) ο εισαγγελέας… σε μισή ώρα αφήνεται ελεύθερος.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ποιμενίδης είναι ο Εισαγγελέας που κατά παράβαση των σχετικών άρθρων του Συντάγματος αρνήθηκε επανειλημμένα να χορηγήσει στον Αρχηγό και τους λοιπούς έγκλειστους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής άδεια προκειμένου να παραστούν στη συζήτηση για την παροχή ή μη ψήφου εμπιστοσύνης στη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και σε άλλα μείζονα νομοσχέδια.

Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας ήταν Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς όταν έγιναν οι διώξεις κατά του Κινήματός μας. Τότε λοιπόν, στις 30-09-2013, δύο μόλις μέρες μετά τη σύλληψη των Βουλευτών και δύο μέρες πριν την προφυλάκιση του Αρχηγού, επενέβη παράνομα στο έργο του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαου Πασχάλη ο οποίος χειρίζονταν την υπόθεση με τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του Προϊσταμένου, διέταξε με χειρόγραφη σημείωση επάνω στο έγγραφο της ποινικής δίωξης, τη μετατροπή της κατηγορίας από επικίνδυνη σωματική βλάβη (πλημμέλημα) σε απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα). Αυτό έγινε διότι, για να στηριχθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, πρέπει να υπάρχει κατηγορία για κακούργημα και δεν αρκεί δίωξη για πλημμέλημα.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤIΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodres-kataggelies-dikhgorou-gia-to-hchhtiko-samara-panathhnaikakia-ston-s#ixzz49abU3bp3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.