Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων και τον Συνταγματάρχη Ψαρρό – Φωτορεπορτάζ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος με την παρουσία του την μνήμη του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων στο “Σταυρό” του Κλήματος Δωρίδος, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων προς τους Μαχητές του Συντάγματος και τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Γκλέτσος Απόστολος, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Κουδούνας Θεόδωρος και Ντάικος Κωνσταντίνος, ο Γραμματέας Τ.Ο. Λαμίας Κουκουγιάννης Άκης, ο Γραμματέας Τ.Ο. Πατρών Αλικανιώτης Διονύσης, ο Γραμματέας Τ.Ο. Ι. Π. Μεσολογγίου Βαλτογιάννης Διονύσης και Μέλη των Τοπικών Οργανώσεων από τους γειτονικούς Νομούς.

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο από τον Στρατηγό – Ευρωβουλευτή του Κινήματος Επιτήδειο Γεώργιο.

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο.

Διαβάστε επίσης: Εγκλήματα κομμουνιστών: το τέλος του 5/42 και του Ψαρρού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tous-pesontes-tou-5-42-suntagmatos-euzwnwn-kai-to#ixzz49VUg52NV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.