H oμιλία του καθηγητή Μιχαήλ Κουσνέτσοφ στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Χωρίς τίτλο

Με το σύνθημα, «Ελλάς Ρωσία Συμμαχία» να δονεί την αίθουσα, ξεκίνησε την ομιλία του στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής ο Ρώσος Διδάκτορας Νομικών Επιστημών Μιχαήλ Κουσνέτσοφ. Την διερμηνεία της ομιλίας του καθηγητή από τα Ρώσικα στα Ελληνικά, ανέλαβε ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών και βουλευτής Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Αϊβατίδης.

-Ελλάς Ρωσία Συμμαχία

« Κύριε Πρόεδρε. Αγαπητά Αδέρφια της Χρυσής Αυγής. Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση, την οποία μου απευθύνατε να παραστώ και να συμμετάσχω στις εργασίες του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής. Εμείς στην Ρωσία, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ευρώπη, και ειδικότερα τα γεγονότα που διαδραματίζονται και αφορούν την πλησίον ημών Πνεύματι και Καρδία λόγω κοινής Πίστης Ελλάδα. Όπως γνωρίζετε, όλες οι πράξεις των ηγετών, ή ακόμα και πολιτικών συνασπισμών σε διάφορες χώρες, δεν συμπίπτουν με τις πραγματικές επιθυμίες, τα αισθήματα και τις ελπίδες του απλού λαού. Όπως σωστά συχνά αναφέρεται, η συγκολλητική ουσία τέτοιων συνασπισμών, δεν είναι η εξυπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων, αλλά η νομή και απόλαυση της εξουσίας, έστω και μικρού μέρους αυτής. Στην σύγχρονη πολιτική ζωή της Ευρώπης αλλά και του κόσμου, παρατηρούμε πολλά παραδείγματα απερίσκεπτων ενεργειών από άβουλα όντα, που εκτελούν εντολές ξένων κέντρων εξουσίας, βυθίζοντας ολόκληρα Έθνη στο χάος της ανομίας, σε εμφυλίους πολέμους, παράλογες κυρώσεις και ένοπλες συρράξεις. Για να προληφθούν αυτά, απαιτείται αναχαίτιση της διεφθαρμένης πολιτικής δύναμης με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά από μια υγιή δύναμη πολιτικής αντίστασης που θα είναι σε θέση να προσφέρει στον λαό, στην περιοχή, ακόμα και στον κόσμο ολόκληρο, μια εναλλακτική πορεία ανάπτυξης με θέσπιση πολιτικών, οικονομικών και οργανωτικών μέτρων.

-Χρυσή Αυγή. Η Μόνη Αντίσταση κατά της Ανομίας.

Η δύναμη αντίστασης κατά της ανομίας που συντελείται όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά ανά την Ευρώπη, εμείς οι Ρώσοι πιστεύουμε ότι είναι η Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της. Η Χρυσή Αυγή που εμπνέει και εκφράζει τους Έλληνες, πιστή στα Ιδεώδη του Έθνους, έκανε μια αποφασιστική πολιτική επιλογή γεωπολιτικής στροφής συντασσόμενη με την ομόδοξη Ρωσία, ενώ άλλα κόμματα και αστικές κυβερνήσεις στοιχίζονται ενάντια στην πατρίδα μου με κυρώσεις και ανυπόστατες κατηγορίες.

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη μας ανησυχούν βαθύτατα. Είναι αδύνατον βέβαια να μην αισθάνεται κάποιος συμπάθεια για δύστυχους ανθρώπους από την Μέση Ανατολή και από την Αφρική, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τους τόπους τους, και με τα ελάχιστα υπάρχοντά τους αναζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη. Για κάθε Ευρωπαϊκή κυβέρνηση και κάθε κόμμα, είναι ζητούμενο το τι θα πράξει και πώς θα δράσει εάν στην Πατρίδα υπάρχει μια σειρά από εθνικά και κοινωνικά προβλήματα αλλά και συγκρούσεις. Φυσικά τίθεται το ερώτημα, ποιο θα ήταν το πιο σωστό και δίκαιο για τους πρόσφυγες και την Ευρώπη; Μήπως μια εναλλακτική λύση όπως η χρηματοδότηση και απέλαση των προσφύγων στις χώρες προέλευσής τους, άλλως η προώθησή τους στις χώρες που είναι υπαίτιες για τους πολέμους και τις «πορτοκαλί» επαναστάσεις, δηλαδή ακόμα και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής; Κάτι τέτοιο θα κόστιζε πολύ λιγότερα χρήματα από τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Τουρκία για την λήψη ημίμετρων για τον περιορισμό της μετανάστευσης στην Ευρώπη. Η κατάσταση αυτή μας κάνει να αναρωτηθούμε εν τέλει, τι προσέφερε στους λαούς της Ευρώπης η φιλία με την Αμερική; Η απώλεια μέρους της Εθνικής τους Κυριαρχίας, η υποταγή τους σε ξένες μυστικές υπηρεσίες, και εσχάτως η παρουσία του ΝΑΤΟ που επιχειρεί στο Αιγαίο, αποτελούν αποδείξεις αυτού του γεγονότος. Γεγονός είναι επίσης ότι η απώλεια ταυτότητας των λαών, και η σταδιακή αποδυνάμωση των κάποτε ενωμένων σε ένα ενιαίο κορμό ηθικών ιδεωδών που περιλαμβάνει αξίες όπως η οικογένεια, οι φυλετικές παραδόσεις, ο πολιτισμός και ο τρόπος ζωής, η ιστορική υπερηφάνεια, και η Θεϊκή αποστολή του Έθνους, ορίστηκε από τον Δημιουργό. Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι η μείωση του αριθμού των γεννήσεων. Η υπογεννητικότητα. Η έκπτωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, και η αύξηση της ανεργίας.

-ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!

Έτσι πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την πίστη τους σε μια προοπτική καλύτερης ζωής, και έχουν περιέλθει σε μια κατάσταση συνεχούς άγχους για το μέλλον των επομένων γενεών. Όλα αυτά εγώ τα αποκαλώ «θόλο του Σατανά που αιωρείται» πάνω από την σύγχρονη Ευρώπη, και σταδιακά πέφτει επάνω της με σκοπό να την επικαλύψει. Η αλυσίδα αυτή από την οποία κρέμεται ο «θόλος», εκτείνεται πέρα του Ατλαντικού. Η απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας των λαών είναι αναγκαία, ώστε κανείς στην Ευρώπη να μην μπορεί να μιλά, παρά μόνον να οπισθοδρομεί, με βάση τις αξίες του διεθνισμού. Στην Βίβλο βρίσκομε τα τρομερά λόγια που απευθύνονται στους επικυρίαρχους. «Αυτά λέγει ο Κύριος. Σταματήσατε παρά τας οδούς, είδετε και ερωτήσετε για να μάθετε τας οδούς του Κυρίου τας Αιωνίους. Μάθετε πια είναι η αγαθή οδός και βαδίσατε εις αυτήν και θα εύρετε την κάθαρση των ψυχών σας. Και εκείνοι (οι επικυρίαρχοι) απήντησαν. Δεν θα πορευθώμεν την οδόν του Κυρίου.» Τελειώνω με μια αισιόδοξη νότα. Πιστεύω ακράδαντα στην Ελλάδα, στο Θείο πεπρωμένο των ανθρώπων της, και στην σοφία της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθει ή ώρα, όταν μετά από βουλευτικές εκλογές από τα χείλη της ηγεσίας του κόμματος του Νικολάου Μιχαλολιάκου, επίσημα και δυνατά θα ειπωθεί, η Ιερή για όλους μας Αρχαία Ιστορική λέξη, από την έκβαση της μάχης του Μαραθώνος την 12η Σεπτεμβρίου του 490 π.Χ. ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!

(Φ. 144) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star