Οι νεοθωμανοί του Σύριζα χτίζουν στον Σκαραμαγκά ισλαμική πόλη για 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Οι νεοθωμανοί του Σύριζα χτίζουν στον Σκαραμαγκά ισλαμική πόλη για 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες!

Μια ισλαμική πόλη έχει στηθεί στον Σκαραμαγκά όπου οι δυνάμεις του στρατού εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την τοποθέτηση οικίσκων, κατασκευάζοντας αποχετεύσεις όπου αναμένεται να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 4.000 λαθρομετανάστες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά.

Ενόψει τουριστικής περιόδου και σύμφωνα με εκτιμήσεις των εμπλεκόμενων υπουργείων το λιμάνι του Πειραιά θα αδειάσει μέχρι το Πάσχα, ενώ τα πρώτα λεωφορεία με βάση τον νέο σχεδιασμό του υπουργείου Ναυτιλίας θα αναχωρήσουν την προσεχή Πέμπτη για την νέα… Μέκκα των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, πολλοί λαθρομετανάστες προσπάθησαν από άλλα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας να μετακινηθούν από μόνοι τους με ταξί η λεωφορεία προς το Σκαραμαγκά, ενώ λαθρομετανάστες από άλλες δομές φιλοξενίας προσπάθησαν να μετακινηθούν προς το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν μια θέση στο Σκαραμαγκά.

Το “νοικοκυρεμένο” κράτος του ΣΥΡΙΖΑ βάζει για ακόμη μια φορά κάτω από το χαλί τα προβλήματα που δημιουργεί το λαθρομεταναστευτικό, μιας που αντί να επαναπροωθήσει στην Τουρκία τους παράνομους μετανάστες τους ετοιμάζει έναν ολόκληρο οικισμό, ο οποίος μεταξύ των άλλων βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Υ/Β και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ενάντια στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanikh-polh-echei-sththei-ston-skaramagka#ixzz461D08Dtc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star