Χρήστος Παππάς: Σπάσαμε την ομερτά της αμαρτωλής μεταπολίτευσης – ΒΙΝΤΕΟ

Καυστικός ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά την διάρκεια της συζητήσεως για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Εξαπέλυσε βολές σε Αριστερά και Δεξιά καταγγέλλοντας την κοινή τους πορεία. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εφαρμόζουν την αυτή μνημονιακή πολιτική, ειδικά για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η εθνικά επικίνδυνη πολιτική του οδηγεί την Χώρα σε εθνική καταστροφή. Για τους ψευδοπατριώτες της ΝΔ ανέφερε ότι από τον Ιούλιο του 2012 στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης  του ψευδομακεδονομάχου Σαμαρά είχε προσφερθεί το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Θα ξεκινήσω την αναφορά μου με τα λόγια του Γενικού Γραμματέα και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, Νικολάου Μιχαλολιάκου χτες στην Αίθουσα της Γερουσίας, ο οποίος για την σημερινή συνεδρίαση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών, είπε ότι αυτή είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού, καθώς είπε ότι η Χρυσή Αυγή έχει την άμεση λύση και θα είχε κατεβάσει τους διακόπτες στα χρεωκοπημένα τσοντοκάναλα της διαπλοκής.

Η σημερινή συζήτηση κυρίες και κύριοι, είναι ένα επιπλέον τρικ μιας κυβέρνησης, συγκυβέρνησης καλύτερα, που τα έχει κυριολεκτικά χαμένα. Είναι μια κυβέρνηση που απέναντι στο τσουνάμι του χρέους τον εκβιασμό των δανειστών και την επερχόμενη εθνική καταστροφή μένει κυριολεκτικά αποσβολωμένη, αδρανής και υπόπτως χρονοτριβούσα. Χρησιμοποιώντας την έκφραση του ιδιόρρυθμου υπουργού Άμυνας. Για τον κ. Πρωθυπουργό αλλά και για το συμπλήρωμα της κυβέρνησης τον κ. Πρόεδρο των ΑΝΕΛ έχω να πω ότι η σαραντάχρονη και πλέον εμπειρία της μεταπολίτευσης μας λέει το εξής: όταν θέλεις να κουκουλώσεις ένα σκάνδαλο, ένα πολιτικό  έγκλημα, μία παρανομία, συστήνεις μια εξεταστική επιτροπή, βγαίνει ένα πόρισμα, συνήθως βγαίνουν πολλά πορίσματα από τους εκπροσώπους των κομμάτων, ξεφουσκώνει το πράγμα και το αμαρτωλό και ένοχο πολιτικό σύστημα συνεχίζει, την καταστροφική του πορεία, συνεχίζει να καταστρέφει την πατρίδα και το λαό. Δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 15-16 μήνες με την πρωτότυπη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Λέω πρωτότυπη, διότι έχουμε μια εθνομηδενιστική  αριστερή κυβέρνηση με ένα δεξιό ή και ακροδεξιό τυχοδιωκτικό δεκανίκι, η οποία εφαρμόζει, τις χειρότερες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, υπογράφει μνημόνια, καταργεί εργασιακά δικαιώματα, ξυλοφορτώνει με τις μονάδες καταστολής ΜΑΤ, Έλληνες διαμαρτυρομένους για την κατοχή της πατρίδας τους, Έλληνες που επαναλαμβάνουν στα νησιά και αλλού το κεντρικό σύνθημα του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω».

Είχατε, λοιπόν, κύριοι 15 μήνες περιθώριο, όχι μόνο να σκίσετε το μνημόνιο με ένα άρθρο σε μια μόνο συνεδρίαση, όπως είχατε υποσχεθεί ψευδώς στον ελληνικό λαό, αλλά και να αποκαλύψετε όλα τα ονόματα των διαπλεκόμενων νταβατζήδων και επιχειρηματιών στην αίθουσα αυτή. Το είχε υποσχεθεί εξάλλου ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως σας, ο κύριος Δραγασάκης, πως τα ονόματα όλα θα τα αποκαλύψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, δεν είστε τίποτε άλλο παρά η Αριστερή εκδοχή της αμαρτωλής ξενοκρατούμενης Δεξιάς του κεντροδεξιού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Mπιλντένμπεργκ Σαμαρά, δείξατε σε όλους το πραγματικό σας πρόσωπο, την άλλη όψη του αυτού νομίσματος και για 15 ολόκληρους μήνες δεν κάνατε τίποτα. Απλώς θέλετε στο εσωτερικό της Χώρας με πρόσχημα μία δήθεν «κάθαρση» να ξαναμοιράσετε δήθεν την τράπουλα και να δημιουργήσετε δικά σας τζάκια.

Θα ήμουν πολύ ευτυχής για το καλό της πατρίδας να έκανα λάθος, αλλά δυστυχώς οι πολιτικές σας όχι μόνο στο θέμα της διαφθοράς, αλλά σε όλα τα φλέγοντα για τον τόπο ζητήματα, έχουν τις πλέον αρνητικές επιπτώσεις για το λαό μας σήμερα και για τις γενιές που έρχονται. Να μιλήσουμε για τα εθνικά θέματα που το ΝΑΤΟ αλωνίζει στο αιγαίο και οι λαθροεισβολείς αντί να μειώνονται αυξάνονται; Λαθροεισβολείς που τους παρακαλάτε με φυλλάδια σε όλες τις γλώσσες του κόσμου άκουσον – άκουσον να εφαρμόζουν τους νόμους του κράτους. Λαθροεισβολείς που τους παρέχετε και τους διαφημίζετε μέσω των ίδιων φυλλαδίων δωρεάν στέγη, σίτιση, περίθαλψη μέχρι και σπουδές στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Κυρίες και κύριοι, απ’ όλα αυτά θα έλεγα ότι δεν είναι συνωμοσιολογία δυστυχώς, θα έλεγα ότι ναι αλήθεια είναι ότι δράτε βάσει σχεδίου, υπακούοντας πιστά σε έξωθεν εντολές. Αλλάζετε βιαίως τον εθνικό και ορθόδοξο χαρακτήρα του ελληνικού κράτους. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τους γενναίους του Ελληνικού λαού, μαζί με τους αφυπνισμένους Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε με όπλο την Αλήθεια και την Πίστη. Θα αγωνιστούμε με τα μέσα που προσφέρονται από το Σύνταγμα και το πολιτικό μας σύστημα και θα νικήσουμε. Θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Και να ξέρετε ότι θα το επιτύχουμε.

Ποιος από εσάς κυρίες και κύριοι θα απαντήσει στα ερωτήματά μας, τα οποία θέτουμε από το 2012 που εμφανιστήκαμε στο πολιτικό προσκήνιο με την είσοδό μας στο κοινοβούλιο; Ποιος θα απαντήσει πόσα χρωστούν τα κόμματα; Τι τόκους πληρώνουν; Πότε πήραν τα δάνεια αυτά; Μπορούν να αποπληρωθούν; Τι εγγυήσεις δόθηκαν; Πώς χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα αυτά; Πλήρωναν και πληρώνουν κανονικά τα χρέη τους τα κόμματα; Αν το κόμμα δεν πληρώσει τελικά το κόκκινο δάνειο, ποιος θα το πληρώσει; Ποιοι έχουν την πολιτική και ποινική ευθύνη γι’ αυτό το σκάνδαλο; Τι κάνει η Δικαιοσύνη; Σε ότι αφορά την Αλήθεια, για την πληροφόρηση, ναι, εμείς θα αγωνιστούμε για να βγει η Αλήθεια στο φως. Εσείς, όμως, Αριστεροί και Δεξιοί, κατ’ ουσίαν τα έχετε συμφωνημένα. Συμβαδίζετε, ψηφίζετε από κοινού Μνημόνια. Και ένα κόμμα βουτηγμένο στα χρέη που ούτε καν γνωρίζει πόσα χρωστάει. 160 λέει ο ένας, 190 λέει ο Πρόεδρος του. 200 λένε τελευταία δημοσιεύματα και σε αυτήν εδώ την αίθουσα. Ένα κόμμα, λοιπόν, βουτηγμένο στα χρέη έχει το θράσος και προσδοκά να κυβερνήσει με σύνθημα ότι μπορεί να τακτοποιήσει τα οικονομικά του ελληνικού λαού. Τα δικά του οικονομικά δεν μπορεί να τακτοποιήσει το κόμμα αυτό, κι έχει ο θράσος να απευθύνεται πάλι στον ελληνικό λαό.

Στο προκείμενο έχω να πω ότι πράγματι ο ρηξικέλευθος λόγος μας η αυθεντικότητά μας, η Πίστη μας, η λαϊκή μας προέλευση κανείς από μας δεν είναι γιός ή εγγονός Πρωθυπουργού, γιός εκδότη ή μεγαλοεργολάβου, εν πάση περιπτώσει δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι. Ο αυθεντικός μας, λοιπόν, λόγος και η Αλήθεια σας τρόμαξε. Το φως του Ήλιου σας ξάφνιασε εσάς που πίνατε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζετε, σαν γνήσιοι συνεχιστές της τουρκοκρατίας και εκπρόσωποι των κοτζαμπάσηδων να πίνετε το αίμα του ελληνικού λαού.

Ο λόγος μας και η παρουσία μας έσπασε την ομερτά που είχατε στήσει όλοι μαζί, σε αυτόν εδώ τον οίκο των σκανδάλων και της σπατάλης. Ερωτώ κύριοι και για να μαθαίνει και ο κόσμος που μας βλέπει. Ποιος για πρώτη φορά αποκάλυψε το επτασφράγιστο μυστικό, δηλαδή, τις αποδοχές των βουλευτών; Ναι εδώ, από αυτό το βήμα, για πρώτη φορά αναγνώστηκε το εκκαθαριστικό σημείωμα. Το διάβασε και το κατέθεσε στα πρακτικά ο Συναγωνιστής, βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης. Ποιοι πρώτοι έθεσαν θέμα εντός του κοινοβουλίου από το 2012 για τα οικονομικά των κομμάτων, τα θαλασσοδάνεια, την ευθύνη των τραπεζιτών και των κομμάτων; Ποιοι για πρώτη φορά ανέφεραν επώνυμα τους νταβατζήδες, τους καναλάρχες των Μέσων μαζικής εξαπάτησης που με άκομψο τρόπο, με στυγνή προπαγάνδα δηλαδή, διαμορφώνουν την κοινή γνώμη; Πρώτοι εμείς. Ναι, εμείς. Οι λαϊκοί Αγωνιστές, οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Εμείς είπαμε και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κάνουμε με συνείδηση αυτό για το οποίο μας έστειλε ο λαός στην Βουλή. Ένας και από τους λόγους που η συμμορία της κυβέρνησης Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με παραδικαστικούς κύκλους και με δικαστικούς λειτουργούς που χρησιμοποιούν παρωνύμια, παρατσούκλια δηλαδή του τύπου παναθηναϊκάκιας, άρχοντας κτλ. μας έστειλαν για 18 μήνες φυλακή.

Θυμάμαι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου του 2013 καταθέσαμε στοιχεία που καθιστούσαν το ΠΑΣΟΚ πραγματικά εγκληματική οργάνωση βάσει και της Συνθήκης του Παλέρμο. Στην ίδια εισαγγελέα που εκείνο το απόγευμα δρομολογούσε την παράνομη δίωξή μας καθορίζοντας ήδη πριν από μια εβδομάδα τον εισαγγελέα που θα χειριστεί την υπόθεση με την προτροπή «θέλω γρήγορα και θετικά αποτελέσματα».  Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεις τα στοιχεία του ληστρικού ΠΑΣΟΚ, και προσπαθείς να ανοίξεις τον δρόμο για την απόδοση ευθυνών και την επόμενη μέρα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου βρίσκεσαι διωκόμενος και μετά από λίγες μέρες στην φυλακή χωρίς καν να αρθεί η βουλευτική σου ασυλία. Παράτυπα, παράνομα, αντισυνταγματικά, πραγματικά λειτουργώντας σαν μαφία με τι απαγωγές που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες λειτούργησε η κυβέρνηση του δήθεν πατριώτη και ψευδομακεδονομάχου Σαμαρά, του ανθρώπου που εμπλέκεται αυτός και οι συνεργάτες του στις διάφορες λίστες.

Ο υπουργός του Σαμαρά, ο κ. Αβραμόπουλος, τον Ιούλιο του 2013 είχε πει ότι εμείς συμφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Ήταν η προγραμματική δήλωση της κυβέρνησης Σαμαρά και πήρε ψήφους από τους δήθεν ψευδοπατριώτες της Δεξιάς. Έλεος! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-spasame-thn-omerta-ths-amartwlhs-antipoliteushs-binteo#ixzz45uUW2eXH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star