ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Τουρκικό πλοίο έστρεψε τα όπλα του κατά των Ελλήνων Λιμενικών

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Τουρκικό πλοίο έστρεψε τα όπλα του κατά των Ελλήνων Λιμενικών

Οι τούρκοι αποθρασύνονται εμπρός στην διαρκή δουλοπρέπεια της ανθελληνικής κυβέρνησης

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, έχει ήδη συκληθεί έκτακτο ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, προκειμένου να υπάρξει μία καταρχήν εκτίμηση της καταστάσεως στο Αιγαίο, ύστερα από τις συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις.

Τελευταίο επεισόδια στην λίστα η απίστευτη πρόκληση που σημειώθηκε ανοιχτά των Οινουσσών, όπου όπως διαβάζουμε τουρκικό σκάφος μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν σκάφος του ελληνικού λιμενικού το πλησίασε και ζήτησε από το τουρκικό πλήρωμα να αποχωρήσει, η απάντηση ήταν μια ευθεία απειλή: οι Τούρκοι έστρεψαν τα όπλα του σκάφους τους κατά του περιπολικού του ελληνικού λιμενικού!

Ποιά είναι η κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει το ΚΥΣΕΑ; Φυσικά σε αυτό το ερώτημα δεν περιλαμβάνουμε την προδοτική πολιτική ηγεσία, αλλά μονάχα την στρατιωτική ηγεσία. Πέραν του ισοζυγίου δυνάμεων, το οποίο είναι εμφανώς δυσμενές, έχουμε και μία πρωτόγνωρη κατάσταση ελέω… «προσφυγικού».

Πάνω στα νησιά μας βρίσκονται χιλιάδες ισλαμιστών, πολλοί εκ των οποίων είναι σουνίτες τζιχαντιστές, που συνεργάζονται σταθερά με την Τουρκία. Επιπλέον αυτών υπάρχει ένας συντεταγμένος στρατός πρακτόρων από ΜΚΟ, μερικοί εκ των οποίων έχουν βρεθεί ακόμα και με ασυρμάτους, που τους χρησίμευαν για να παρακολουθούν (και προφανώς να μεταδίδουν) τις κινήσεις του Λιμενικού και του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Ακριβώς την ίδια στιγμή, Διοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης SEEBRIG του ΝΑΤΟ που έχει έδρα στον Τύρναβο διορίστηκε ο τούρκος (νεοπροαχθείς ) Ταξίαρχος Χακάν Εσέρ!

Ο στρατηγικός αυτός γρίφος, βεβαίως, είναι δυσεπίλυτος και οι στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας κρίσιμες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών Σύριζα – Ανέλ, αλλά και των προηγούμενων δοσίλογων σε Πασόκ και ΝΔ δεν μπορούν να διαχειριστούν μία τέτοια κατάσταση. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν άμεσα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thermo-epeisodio-sto-aigaio-tourkiko-ploio-estrepse-ploia-kata-twn-ellhnwn#ixzz45tPUTLit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star