“Δημοκρατία”: Πονηρή μεθόδευση Αθανασίου για το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά

“Δημοκρατία”: Πονηρή μεθόδευση Αθανασίου για το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά

Κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τις «αλχημείες» (διαβάζεται και ως αλητείες) του Αθανασίου να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ως προς το γνωστό ηχητικό ντοκουμέντο με τις χυδαίες εντολές του Σαμαρά για την προφυλάκιση των τριών βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Συγκεκριμένα, η «Δημοκρατία» κάτω από τον τίτλο «Το κόλπο από τη ΝΔ για την “φωνή του Σαμαρά”» γράφει τα εξής: «Με πονηρή μεθόδευση η Νέα Δημοκρατία επιχείρησε να αποδείξει ότι στο περίφημο βίντεο για τον “Παναθηναϊκάκια” η φωνή που ακούγεται δεν είναι του Αντώνη Σαμαρά. Λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης (για να μην προλάβει κανείς να απαντήσει) τη θέση του προέδρου της επιτροπής πήρε ο Ι. Τραγάκης και έδωσε αμέσως τον λόγο στον Χ. Αθανασίου, ο οποίος κατέθεσε έγγραφο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χρήστου Ντζούρα με τη σχετική πραγματογνωμοσύνη. Αυτό αναφέρει ότι “δεν καθίσταται δυνατή οποιαδήποτε αξιόπιστη σύγκριση της φωνής που ακούγεται στο κρίσιμο ηχητικό απόσπασμα”, επειδή προφανώς το ηχητικό έχει μικρή διάρκεια. Ψευδώς ο κ. Αθανασίου είπε ότι η πραγματογνωμοσύνη αναφέρει πως η φωνή δεν είναι του κ. Σαμαρά, όμως το έγγραφο τον διαψεύδει, αφού το μόνο που λέει είναι ότι δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Την ίδια ώρα, άλλη επίσημη πραγματογνωμοσύνη, της Χρυσής Αυγής, ρητά αναφέρει ότι η φωνή είναι του Αντώνη Σαμαρά. Πάντως σοβαρό ζήτημα προκύπτει από το πού βρήκε ο κ. Αθανασίου το συγκεκριμένο δικαστικό έγγραφο».

Κανονικό ξεμπρόστιασμα, δηλαδή, του «Μπάμπη» από την συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει τις βρώμικες και πονηρές μεθόδους του στενού συνεργάτη του Σαμαρά στην δημιουργία της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εύλογα, η «Δημοκρατία» αναρωτιέται «πού βρήκε ο κ. Αθανασίου το συγκεκριμένο δικαστικό έγγραφο».

Ολόκληρη «παράγκα» είχε στήσει στον χώρο της Δικαιοσύνης ο Σαμαράς και το θλιβερό παρεάκι του, οπότε φαίνεται ότι «εκλάμψεις» αυτής της επιρροής εμφανίζονται ακόμη, όπως με την περίπτωση του εν λόγω εγγράφου. Θα πρέπει, όμως, τόσο ο βοηθός σκευωρού Αθανασίου όσο και ο αρχισκευωρός Σαμαράς να αντιληφθούν πλέον ότι η παντοδυναμία της εξουσίας αποτελεί ολοκληρωτικά και αμετάκλητα παρελθόν γι αυτούς, οπότε τέτοιες κινήσεις απάτης μόνο ως πράξη απελπισίας μπορούν να θεωρηθούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Σε πανικό οι σκευωροί της ΝΔ για τα ηχητικά ντοκουμέντα Σαμαρά – Τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ

Για μία ακόμη φορά η συμμορία Σαμαρά-Αθανασίου προσπαθεί με κλάψες και ψέμματα να καλύψει τα εγκλήματά της κατά της Χρυσής Αυγής. Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τους σκευωρούς, που είχαν το θράσος να αμφισβητήσουν το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά. Τους κάλεσε μάλιστα να καταθέσουν οποιαδήποτε πραγματογνωμοσύνη ή άλλο σχετικό αποδεικτικό μέσο διαθέτουν.

Οι σκευωροί κρύφτηκαν στις τρύπες τους και δεν είπαν λέξη.

Στο πέρας της επιτροπής όμως και ενώ ο βουλευτής μας είχε αποχωρήσει από την αίθουσα, έλαβε θέση στο προεδρείο ο Τραγάκης της ΝΔ και ο Αθανασίου κατέθεσε – ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ – την… αρχειοθέτηση στημένης μήνυσης ενός “σαμαροφρουρού” για την παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του Σαμαρά!

Να τονίσουμε ότι για την εν λόγω αρχειοθέτηση ζητήθηκε η έγκριση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δηλαδή του… “Παναθηναϊκάκια”!

Οι σκευωροί δεν τόλμησαν να καταθέσουν καμία πραγματογνωμοσύνη και κανένα απολύτως αποδεικτικό μέσο στην Επιτροπή Θεσμών και ο νεοδημοκράτης Τραγάκης έκλεισε αμέσως τα μικρόφωνα και… σφύριξε λήξη στην συνεδρίαση αμέσως μόλις ο εκπρόσωπός μας επέστρεψε στην αίθουσα και κατήγγειλε τους παραδικαστικούς.

Διέφυγε από τους σκευωρούς πως το επίμαχο ηχητικό υλικό είχε ήδη σταλεί σε πιστοποιημένο εργαστήριο του Βελγίου (Recording, Mixing, Mastering Studio – Audio Engineering) και ζητήθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα – μηχανικό ήχου (Audio Engineering Diploma, S.A.E. – No 14537) να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

Αν είναι μονταρισμένο το αρχείο (με απλά λόγια αν έχει υποστεί «κοπτοραπτική») και αν η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Σαμαρά ή αν πρόκειται για μίμο (για την ακρίβεια εστάλησαν αρχεία ήχου από ομιλίες και συνεντεύξεις του Σαμαρά και ζητήσαμε να μάθουμε αν η φωνή που ακούγεται σε αυτά ταυτίζεται με τη φωνή που δίνει την εντολή στον «παναθηναϊκάκια».)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:

1) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

2) Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.

Δημοσιεύουμε τα κυριότερα σημεία, καθώς και τα συμπεράσματα της πολυσέλιδης έκθεσης πραγματογνωμοσύνης που έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα και μεταφράστηκε στα Ελληνικά από το τμήμα επιστημονικών συνεργατών του Λαϊκού Συνδέσμου.

 

YΓ: Τη γνησιότητα του ντοκουμέντου είχαν αποδεχθεί και οι πιο φανατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής μετά την ένοχη σιωπή του τρομοκρατημένου Σαμαρά και κυρίως μετά την εκβιαστική εντολή προς όλα τα ΜΜΕ να θάψουν αυτό το μέγιστο ζήτημα. Τώρα ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση, που μας δίνει δικαίωμα νομικής χρήσης του συγκλονιστικού υλικού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-ponhrh-methodeush-athanasiou-gia-to-hchhtiko-ntokoumento-samara#ixzz454M97VlM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star