Σταλινική… κοπτοραπτική: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε από φωτογραφία των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

 Στην Κάλυμνο παραβρέθηκε για τον εορτασμό της Εθνικής Επέτειου της 25ης Μαρτίου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου τουΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός,εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων.

Στις εκδηλώσεις ήταν παρών και ο Βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Σαχινίδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ μετά τις εκδηλώσεις ,ενημέρωνε για την επίσκεψη τους στην Κάλυμνο, για τις συναντήσεις που είχε και τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις.

Το δελτίο τύπου συνοδευόταν από την φωτογραφία που παραθέτουμε.

Σαντορινιος κοψιμο

 

Στην φωτογραφία από δεξιά όπως βλέπουμε, διακρίνεται ο Δήμαρχος Καλύμνου Ι.Γαλουζής και δίπλα του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός την ώρα που γίνεται η κατάθεση στεφάνων.

Βέβαια ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην φωτογραφία που έστειλε, φρόντισε με «κοπτοραπτική» να αφαιρέσει από το πλήρες πλάνο τον Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ιωάννη Σαχινίδη και μαζί την μισή φωτογραφία!!!

σαντορινιος πληρης

Η πραγματική φωτογραφία την οποία χρησιμοποίησε ο κ. Σαντορινιός αφού πρώτα την «έκοψε» φαίνεται ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ιωάννης Σαχινίδης δεξιά(όπως βλέπουμε)του Δημάρχου, είναι η παρακάτω και δημοσιεύτηκε από το kalymnos-news.gr με πλούσιο φωτορεπορτάζ για την 25 Μαρτίου που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

πηγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s