Το σύνδρομο του Ηρόστρατου και οι σύγχρονοι μιμητές του

Το σύνδρομο του Ηρόστρατου και οι σύγχρονοι μιμητές του

Το σύνδρομο του Ηρόστρατου, ο οποίος προκειμένου να μείνει το όνομά του στην Ιστορία έφτασε στο σημείο να πυρπολήσει τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, δείχνει να διακατέχει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με μπροστάρηδες (πλην, βεβαίως, του αρχικουμανταδόρου Τσίπρα) κάτι ανεκδιήγητους τύπους σαν τον Μουζάλα, την Χριστοδουλοπούλου, τον Φίλη, τον Ξυδάκη κ.τ.λ.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ξεπερασμένες και διεστραμμένες ιδεοληψίες τους, οι οποίες συνετρίβησαν στον ρου της Ιστορίας, έχουν ως σκοπό να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Χώρα και να υποθηκεύσουν το μέλλον της. Με απύθμενο θράσος δεν αισχύνονται στο ελάχιστο να δηλώνουν σχεδόν ευθαρσώς ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια πολυπολιτισμική χοάνη, έχοντας κυριολεκτικά μαύρα μεσάνυχτα και άγνοια κινδύνου(;) για το μέγεθος της καταστροφής που επιφυλάσσεται στην Χώρα.

Η Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε ΜΟΝΙΜΟ χώρο διαμονής των λαθρομεταναστών και των προσφύγων, ο Στρατός μας γίνεται “φιλιππινέζα” τους, ολόκληρες περιοχές θα γκετοποιηθούν και το φυσικό επακόλουθο σε βάθος χρόνου θα είναι ότι οι Έλληνες θα γίνουν μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ονόματα που αναφέραμε θα μείνουν στην Ελληνική Ιστορία ως εφάμιλλα του Ηρόστρατου, του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση. Δεν ενδιαφέρει καθόλου αν πρόκειται για συνειδητή επιλογή προδοσίας ή απλώς για επίδειξη ανοησίας και βλακείας.

Αν μη τι άλλο, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι ακόμη και οι γελοίοι, οι γραφικοί και οι παρακμιακοί του κοινωνικού περιθωρίου μπορούν να γίνουν απίστευτα επικίνδυνοι όταν αποκτούν την εξουσία στα χέρια τους και κομβικές θεσμικές θέσεις. Χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ιστορίας κινδυνεύουν από τα συμπλέγματα τύπων, οι οποίοι δεν έμαθαν ποτέ να χτίζουν αλλά μόνο να γκρεμίζουν. Κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας ας πράξει το καθήκον του απέναντι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του Τόπου, απέναντι στους Αγέννητους και τους Νεκρούς που θα είναι και αυτοί που θα τον κρίνουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-sundromo-tou-hrostratou-kai-oi-sugchronoi-mimhtes-tou#ixzz4219PzM3V

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.