Ελλάδα – Ιταλία Πολιτική επίταξης κατοικιών

Χωρίς τίτλο.jpg

«Μπορούμε να επιτάξουμε τα σπίτια Ιταλών για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες». Αυτή είναι η δήλωση όχι κάποιου απλού πολίτη, μέλους ΜΚΟ ή επίδοξου ακτιβιστή, αλλά της Νομάρχη της περιοχής του Τρεβίζο στην Β. Ιταλία. Κατά την διάρκεια του συμβουλίου  δημάρχων με την Νομάρχη απείλησε ουσιαστικά τους δήμους ότι αν δεν βρουν λύση για στέγαση των μεταναστών, θα γίνει η επίταξη των σπιτιών των Ιταλών.

Η αντίδραση ήταν άμεση από την Λέγκα του Βορά. Ο εκπρόσωπός της στην συνάντηση είπε: «Αν δεν πρόκειται απλά για κάποιο αστείο της Νομάρχη, τότε είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε στην πρόκληση αυτή». Αλλά και ο γραμματέας της Λέγκα του Βορά, Ματέο Σαλβίνι, απάντησε λέγοντας: «Πήγαινε στο σπίτι σου και άλλαξε δουλειά, αγαπητή Νομάρχη». «Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για αίτημα για συνεργασία», απάντησε η Νομαρχία.

Συνεργασία, στο σχέδιο αντικατάστασης του πληθυσμού που υλοποιείται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα στον ευρωπαϊκό Νότο. Να σημειωθεί ότι η νομαρχία του Τρεβίζο έχει ήδη επιτάξει ένα μοναστήρι και το έχει μετατρέψει σε κέντρο υποδοχής μεταναστών.

Καθημερινά στις πόλεις του Βορά καταφτάνουν εκατοντάδες μετανάστες όπου ζητούν κατοικία και εργασία την στιγμή που και η Ιταλία βρίσκεται ακριβώς στα βήματα της Ελλάδος. Οι κυβερνητικοί αριστεροί πολιτικοί, δούλοι και αυτοί των διεθνών τοκογλύφων, δίνουν προτεραιότητα στους μετανάστες και όχι στους χιλιάδες πλέον άστεγους και άνεργους Ιταλούς. Το σχέδιο λοιπόν της αντικατάστασης του πληθυσμού είναι πλέον συντονισμένο και πρώτος στόχος είναι η Νότια Ευρώπη και κυρίως η Ελλάδα και η Ιταλία.

Η ιταλική κυβέρνηση ζήτησε από τις Περιφέρειες και τις κοινότητες να βρουν 50.000 επιπλέον θέσεις για τους μετανάστες. Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών εξέδωσε τελεσίγραφο, στο οποίο ανέφερε πως «Εάν συνεχίσετε να αρνείστε θα επιτάξουμε τα άδεια σπίτια, τα οποία είναι ιδιοκτησίες ιδιωτών». Το σκεπτικό και η φρασεολογία θυμίζει ξεκάθαρα τις απαιτήσεις των «αναρχικών» στους τοίχους της Αθήνας, αλλά και τις καταλήψεις κτιρίων.

Η Λέγκα του Βορά εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Καθιστούμε ξεκάθαρο ότι εάν αυτή η ιδέα για επίθεση στην ιδιωτική περιουσία επιβεβαιωθεί, θα μπούμε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους πολίτες. Θα το κάνουμε με οποιοδήποτε κόστος».

Στην εισβολή, την μεγάλη αντικατάσταση του πληθυσμού και την γενοκτονία που επιχειρείται στην Ευρώπη, μόνοι αντιστέκονται θαρραλέα οι άνδρες και οι γυναίκες Εθνικιστές.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΒΙΑΤΣΟΣ

(Φ. 138) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.