Αυτή την Ελλάδα θέλετε;

Musulmanespunies

Μουσουλμάνες που τιμωρήθηκαν γιατί θέλησαν να ζήσουν ελεύθερες, πρώην ανήλικες “σύζυγοι” για τους ομοεθνείς τους και τώρα πλέον για τα κρεβάτια των παρακμιακών ευρωπαίων.

Το Μάιο του 2012, ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του από ένα χωριό στο βόρειο Πακιστάν. Στο βίντεο φαινόντουσαν τέσσερις νέες γυναίκες να χτυπάνε παλαμάκια, ενώ δύο άντρες χόρευαν στον ρυθμό της μουσικής. Οι γέροντες του χωριού θεώρησαν αυτή τη συγκέντρωση προσβλητική, που πήγαινε κόντρα στους «κανόνες» που διαχωρίζουν τους άντρες από τις γυναίκες στις συγκεντρώσεις και ζήτησαν τον θάνατο όσων ήταν στο βίντεο, αλλά και των οικογενειών τους.

Οι γυναίκες και μία από τις αδερφές τους, μόλις 12 ετών, φυλακίστηκαν για ένα μήνα και βασανίστηκαν, προτού εκτελεστούν. Οι άντρες κατάφεραν να ξεφύγουν και να κρυφτούν, αλλά τρία από τα αδέρφια τους δολοφονήθηκαν.

Αυτόν τον πολιτισμό φέρνουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών, η συνένοχη Δεξιά, οι “φιλάνθρωποι με το αζημίωτο” των ΜΚΟ και οι ανόητοι Ελληνες που επιμένουν να στηρίζουν την εισβολή αντί να απαιτούν την φύλαξη των συνόρων μας όπως κάνουν όλες οι γειτονικές μας χώρες και οι χώρες της Ευρώπης.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star