ΕΜΠΡΟΣ: Από την σύνταξη: Τι Κούλης, τι Αλέξης

 

kyriakosjerun1.jpg

Όταν το 2010 ο εκλεγμένος με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», γιος του πρώην Πρωθυπουργού Ανδρέα και εγγονός του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, ΓΑΠ, ανακοίνωνε ότι άνοιγε την πόρτα της Ελλάδας στο ΔΝΤ που ως τότε διευθετούσε τα οικονομικά χωρών της Λατινικής Αμερικής,  έχοντας πίσω του Καστελόριζο, οι Έλληνες σιώπησαν. Η αντίθεση της ιταμής προδοσίας με την φωτεινή ειλικρίνεια του ελληνικού τοπίου ήταν έκδηλη, αλλά όχι αρκετή για να τους συνταράξει. Το αρχικό μούδιασμα διαδέχθηκαν αλλεπάλληλα σοκ από την εφαρμογή των «μέτρων προσαρμογής». Η εφαρμογή των μνημονίων, των μεσοπρόθεσμων και των κατ΄ ευφημισμό «διαρθρωτικών αλλαγών», συνοδεύτηκε από οργανωμένη προπαγανδιστική εκστρατεία και συνεχή ψυχολογικό πόλεμο ενοχοποίησης των Ελλήνων. Η εμπειρία των ενορχηστρωτών είναι διαπιστωμένη από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και εξής.

Όπως απεδείχθη, τα κόμματα εξουσίας της Μεταπολίτευσης, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα οποία ισχυρίζονταν ότι οικοδομούν την «ισχυρή Ελλάδα» που θα κυριαρχούσε στα Βαλκάνια και την ΝΑ Ευρώπη, ψεύδονταν εν γνώσει τους.

Έξι χρόνια μετά, τα ίδια κόμματα και τα παράγωγά τους, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ και λοιπές δυνάμεις του τόξου της προδοσίας, παραδίδουν τον έλεγχο του Αιγαίου στους Τούρκους.

Εάν η εκχώρηση της οικονομικής διαχείρισης, των ακινήτων και του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος στους ξένους είναι έγκλημα εναντίον του κράτους, η εκχώρηση του ελέγχου των θαλασσίων συνόρων μας στους Τούρκους και το ΝΑΤΟ και των χερσαίων στην Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και την μετεξέλιξή της και η διευκόλυνση και πλέον ενθάρρυνση της λαθρομεταναστευτκής εισβολής, αποτελεί έγκλημα εναντίον του Έθνους.

Είναι, όμως, ένα προαναγγελθέν έγκλημα, το οποίο έχουν καταγγείλει και καταγγέλλουν επί χρόνια μόνοι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Από το «η Κύπρος κείται μακράν» του Καραμανλή μέχρι τις συμφωνίες Παπανδρέου –Οζάλ και το «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» του Σημίτη, διαδοχικές πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδος ενθάρρυναν τις τουρκικές διεκδικήσεις. Οι διαρκείς υποχωρήσεις της ελληνικής πλευράς έδωσαν το μήνυμα σε Τούρκους και Συμμάχους ότι η ελληνική πλευρά αποδέχεται σιωπηλά την τουρκική θέση ότι στο Αιγαίο υπάρχουν «γκρίζες ζώνες», δηλαδή νησιά μικρά και μεγαλύτερα των οποίων το καθεστώς αμφισβητείται, και ότι όλα είναι υπό συζήτηση. Αυτό άλλωστε απέδειξε με τον πλέον ηχηρό τρόπο η αλλαγή πορείας του πρωθυπουργικού αεροσκάφους όταν οι τούρκοι απαίτησαν να μην προσγειωθεί στην Ρόδο.

Αλλά ποια θα περίμενε κανείς να είναι η εξέλιξη των εθνικών μας θεμάτων στο Αιγαίο, την Κύπρο, το βορειοηπειρωτικό και το σκοπιανό ζήτημα, όταν η Ελλάδα δέχεται να συζητήσει τα ζητήματα που εγείρουν οι Τούρκοι; Κι ακόμα, όταν η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αποδέχεται την επικυριαρχία των ξένων είτε στα σύνορά μας είτε στα εσωτερικά μας ζητήματα;

Αν οι Σύμμαχοι και συνεργάτες της Ε.Ε. του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ κατάφεραν να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και μαζί την ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων, μέσα σε έξι χρόνια, με προγράμματα που κατά δική τους ομολογία είναι σχεδιασμένα να αποτύχουν, γιατί τα κόμματα του μνημονιακού τόξου πιστεύουν και θέλουν να μας πείσουν ότι θα ενεργήσουν αν όχι υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, έστω αντικειμενικά και δίκαια στα εθνικά μας ζητήματα;

Η αλήθεια είναι ότι ο ελληνικός λαός εκπαιδεύτηκε συστηματικά και επί δεκαετίες να μην ενδιαφέρεται για τα εθνικά ζητήματα. Έτσι σήμερα, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι η Άγκυρα δεν επιθυμεί να οικειοποιηθεί την Α ή Β βραχονησίδα, αλλά να εμπεδώσει δικαιώματα στον προσδιορισμό της υφαλοκρηπίδας και κατ’ επέκταση να οικειοποιηθεί τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά και να επιτύχει την παλαιά της επιθυμία, να πάρει εκδίκηση για την απελευθέρωση της ελληνικής επικράτειας από την Οθωμανική κατοχή.

Στο σημερινό φύλλο ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αποκαλύπτει ένα άγνωστο επεισόδιο στις Οινούσσες, ενδεικτικό και για το μέγεθος των τουρκικών προκλήσεων και για την υποκρισία των μεταναστολάγνων και για την αδιαφορία και την ολιγωρία των ηγεσιών του ελληνικού κράτους.

Αποκαλύπτουμε το σχέδιο απαξίωσης και παραχώρησης των ελληνικών νοσοκομείων σε γερμανική εταιρεία. Και συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις, πολλά βήματα πριν οποιοδήποτε συστημικό ή μη μέσο, για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων μιας κυβέρνησης (και της συνένοχης αντιπολίτευσης πλην Χρυσής Αυγής) που εκδηλώνουν πλέον ξεκάθαρα την προτίμησή τους υπέρ των εισβολέων.

Τι Αλέξης, τι Κούλης; Η στάση και των δύο απέναντι στους ξένους, είναι η ίδια. Δουλική, προδοτική και αντίθετη στα συμφέροντα του Έθνους και της Πατρίδας.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 137) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star