Τώρα θα μας τους στέλνουν “πακέτο” και οι ευρωπαίοι “σύμμαχοι”

lathrometanastesOι Βρυξέλλες θα πιέσουν την Αθήνα για να βελτιώσει τις συνθήκες για τους αναζητούντες άσυλο προκειμένου έτσι να γίνει ακόμα πιο εύκολο για τα κράτη-μέλη της ΕΕ να στέλνουν πίσω μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Οι βελτιώσεις που θα πρέπει να κάνει η Αθήνα αναμένεται να περιγράφονται σε μια λίστα που θα δώσει στη δημοσιότητα η Κομισιόν σήμερα. Ανάμεσα στις παρατηρήσεις σύμφωνα με τους FT θα είναι και η σύσταση ειδικών οργάνων για την εξέταση των αιτήσεων για άσυλο.

Με τον τρόπο αυτό, θα επανενεργοποιηθεί για την Ελλάδα η συνθήκη του Δουβλίνου που αναφέρεται στην απέλαση όσων ζητουν άσυλο στην χώρα υποδοχής.

πηγή

 

Με απλά λόγια, θα έρχονται χιλιάδες από την Ασία κι από την Αφρική, θα μας τους στέλνουν πακέτο και από την Ευρώπη. Εμείς θα τους υποδεχόμαστε, θα τους στεγάζουμε, θα τους ταίζει ο στρατός μας. ΜΚΟ θα κάνουν κουμάντο στα hotspots, και στο Αιγαίο θα περιπολούν ΝΑΤΟ και Τουρκία. Οι ελληνες στον δρόμο, γιατί δεν ξώφλησαν τα χαράτσια και τα δάνεια των τραπεζών που ανακεφαλαιοποίησαν.

 

Και δεν θέλω τρακτέρ και αγροίκους στην Αθήνα. Είμαστε Ευρώπη. Διαφορετικά, η Δημοκρατία θα φωνάξει τον Ευρωστρατό που δεν καταλαβαίνει ούτε από ελληνικά ούτε από ανθρώπινα δικαιώματα.

Οχι, μην φοβόσαστε, πόλεμος δεν θα γίνει. Δεν θα επιτρέψει. Μέσα στα σπίτια σας θα σας στραγκαλίζουν, στις γειτονιές σας, στις παιδικές χαρές. Προπαντός μην πάρετε τα όπλα. Οι “Φιλιππινέζες” του Πάνου και της Φώφης να περιμαζεύουν πιο γρήγορα.

Προπαντός, μην σας πουν ρατσιστές! Χειρότερο, μην σας πουν Χρυσαυγίτες!

E.Δ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.