ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ: Τι περιμένουμε από πολιτικούς, στρατό, εκκλησία, λαό. Μόνος δρόμος ο Εθνικισμός.

ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Στρατιώτης καθαρίζει δωμάτιο στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο,το οποίο θα μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Έλληνες στρατιώτες δεν πολεμούν. Γίνονται σφαχτάρια στα χέρια πατριδοκάπηλων πολιτικάντηδων και πολεμοκάπηλων εμπόρων, με συναλλαγές και μίζες που αφήνουν τον Στρατό μας χωρίς πυρομαχικά, στολές και καύσιμα. Αυτά τα έχουμε αναδείξει με λεπτομερή ρεπορτάζ, πρώτοι εδώ στο ΕΜΠΡΟΣ, πριν τα ΜΜΕ της διαπλοκής ανακαλύψουν από την μαγευτική Ελβετία, όπου κατοικοεδρεύουν τα αφεντικά τους, έκπληκτοι δήθεν, το μέγεθος της απάτης και της καταστροφής.

Την εβδομάδα αυτή μάθαμε ότι ο Ελληνικός Στρατός αντί να περιφρουρεί τα σύνορά μας, έχει αναλάβει με εντολή της πολιτικής «ηγεσίας», να ζυμώνει τόνους ψωμιού και να μαγειρεύει «χαλάλ» φαγητά για τους εισβολείς. Με άλλα λόγια, από στρατιώτης, μάγειρας και τραπεζοκόμος.

Μάθαμε από τον κ. υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι η κατασκευή και η λειτουργία των hot spots θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των Γενικών Επιτελείων.

Διαβάσαμε, επίσης, την απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες, κόστους 14.145.000 ευρώ. Ο ίδιος υπουργός λίγες μόλις μέρες πριν, είχε αυξήσει τα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς για να εξοικονομήσει πόρους το Δημόσιο. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση παίρνει τα λεφτά από τους Έλληνες και τα χαρίζει σε λαθρομετανάστες. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι ο διαγωνισμός ήταν τόσο «διαυγής» που, ανακοινώθηκε την 1η Φεβρουαρίου, ξεκίνησε στις 9 π.μ. της 2ας Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 5μ.μ. της ίδιας μέρας!

Την ίδια ώρα στο Στρασβούργο οι Έλληνες ευρωβουλευτές του «συνταγματικού τόξου», δηλαδή πλην αυτών της Χρυσής Αυγής, ζητούσαν να δοθούν γρήγορα τα χρήματα στην Τουρκία (διαβάστε τις παρεμβάσεις τους στην σελ. 4). Αναρωτιέμαι αν οι πρωταθλητές στον φιλοτουρκισμό, Αβραμόπουλος και Κύρτσος της ΝΔ, θα πάρουν ποσοστά, τόση ήταν η επιμονή τους.

Και για να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους σειρά. Το εάν η Ελλάς εισπράξει βοήθημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εγκατάσταση των μεταναστών, ουδόλως μας ενδιαφέρει. Ας διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι δημοσιογράφοι – τρόφιμοι των «ειδικών κονδυλίων», για τα χρήματα της Ε.Ε. που μένουν «αναξιοποίητα». Εμείς οι Εθνικιστές δεν θέλουμε τριτοκοσμικούς, παράνομους μετανάστες στην Πατρίδα μας. Αντιστεκόμαστε και αντιδρούμε στην νέα υποβάθμιση της ζωής μας, και πάλι με ευθύνη των πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου». Δεν στηρίζουμε το νέο σκλαβοπάζαρο, γιατί δεν θέλουμε δούλους των μεγάλων αφεντικών των Ε.Ο.Ζ. που ετοιμάζονται στα βόρεια και ανατολικά σύνορά μας, δεν θέλουμε να δώσουμε χρήματα για ξένους, αλλά θέλουμε δουλειές για τους Έλληνες.

Ναι, όσο κι αν οι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων λυσσομανούν, εμείς οι Εθνικιστές θα εξακολουθήσουμε να το λέμε: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Αυτά ως χθες. Γιατί η εικόνα, όμως, των παιδιών μας που υπηρετούν την θητεία τους, να κάνουν αγγαρείες για το χατίρι των μεταναστών, ξεπερνά κάθε προηγούμενη υποτίμηση των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Υπάλληλοι γραφείου ταξιδίων, μάγειρες, τώρα και δούλοι των εισβολέων. Αυτά έμαθαν στους Αξιωματικούς μας εκεί στην Σχολή Ευελπίδων; Μα τι να περιμένει κανείς από τις «φιλιππινέζες» των πολιτικών, τους στρατιωτικούς ηγέτες που ανέχονται για πολιτικούς προϊσταμένους τους αστράτευτους; Τι να περιμένει κανείς από θρησκευτικούς ηγέτες που υποκλίνονται σε δηλωμένους άθεους και πολέμιους του Χριστού και της Ορθοδοξίας;

Τι να περιμένει κανείς από έναν λαό που από την μια ευεργετήθηκε από τους στρατιωτικούς, σώθηκε από τα αγροτικά δάνεια, έφτιαξε σπίτια, απέκτησε ταξί και περιουσίες, και στην συνέχεια ανέχθηκε απαθής να σέρνονται πίσω από τα κάγκελα οι ευεργέτες του;

Αυτοί είναι οι ηγέτες και οι ηγεσίες. Από αυτούς ο Ελληνικός λαός δεν έχει τίποτε να περιμένει. Στις εκλογές που έρχονται, καιρός να τους ξεφορτωθούμε.

EIΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

(Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, φ.135, 6/2/2016)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star