Πώς βρέθηκαν εδώ Μαροκινοί και Αλγερινοί; Γιατί δεν πήγαν στην Ισπανία;

 

Γράφει ο Αντίοχος

Στα μαύρα μαντάτα για τους λαθρομετανάστες των εγκαταστάσεων του Τάε Κβον Ντο και τα… κατορθώματά τους, πληροφορηθήκαμε -μεταξύ των άλλων- και για την ύπαρξη Μαροκινών κι Αλγερινών ανάμεσά τους.

Μαροκινοί και Αλγερινοί; Πως βρέθηκαν εδώ; Όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη, το Μαρόκο απέχει από την Ισπανία (που είναι Ευρώπη) μια ανάσα, ενώ σχετικά κοντά με την Ισπανία είναι και η γειτονική του Μαρόκου, Αλγερία. Πως εξηγείται το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν εδώ στην Ελλάδα, αντί στην Ισπανία, που είναι δίπλα τους; Προφανώς, στην Ισπανία δεν μπορούν να περάσουν λόγω του αποτρεπτικού φράχτη που έχει φτιάξει στα σύνορά της.

Έτσι, έχοντας πληροφορηθεί ότι οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ανοίξει τα σύνορα της χώρας κι όποιος θέλει μπαίνει, κάνουν ολόκληρο ταξίδι μέχρι την Τουρκία (και χαλάνε και του κόσμου τα λεφτά…), για να εισέλθουν στην Ευρώπη από τα μικρασιατικά παράλια!

Πόλος έλξης των πάντων είναι λοιπόν η Ελλάδα μας, η μόνη χώρα που έχει ανοίξει… πόρτες και… παράθυρα στους κάθε λογής και προέλευσης απρόσκλητους! Δεν είναι… θαύμα;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pws-brethhkan-edw-marokinoi-ki-algerinoi-giati-den-phgan-sthn-ispania#ixzz3uHHotH6m

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.