Κεραυνοί Στρατηγού Συναδινού για την χρηματοδότηση της τουρκίας με 3 δισ. ευρώ, ώστε να πλημμυρίζει την Ευρώπη με λαθρομετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

untitled

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τη χρηματοδότηση της Τουρκίας με 3 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη και υπέβαλε ερωτήσεις στην εκπρόσωπο της Κομισιόν που αφορούσαν:

– στην εκτίμηση της Επιτροπής για την αξιοπιστία της Τουρκίας να εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται, καθόσον η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτή γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους Διεθνείς Οργανισμούς και τις συνθήκες.
– στις ενέργειες της Επιτροπής στην περίπτωση που η Τουρκία λάβει μεν τα κονδύλια, αλλά δεν μειώσει τις μεταναστευτικές ροές.
– στους τρόπους με τους οποίους η Επιτροπή θα ελέγξει ότι τα διατιθέμενα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για τους λόγους για τους οποίους θα διατεθούν.

Όπως ήταν φυσικό, η εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του Στρατηγού, προσπαθώντας να υπεκφύγει και αναφέρθηκε μόνο αόριστα ότι τα κονδύλια αυτά δεν θα προστεθούν στον Προϋπολογισμό της Τουρκίας αλλά θα διατεθούν κατά βάση σε ΜΚΟ, οργανισμούς και άλλους φορείς.

Είναι φανερό ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υποκύψει στους εκβιασμούς της Τουρκίας, η οποία χρησιμοποιεί τους Σύριους πρόσφυγες ως πρόφαση για να προωθήσει τζιχαντιστές τρομοκράτες στην Ευρώπη και να ενισχύσει την γεωστρατηγική και γεωπολιτική της επιρροή, στην ευρύτερη περιοχή.

Η Χρυσή Αυγή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταματήσει τη χρηματοδότηση της Τουρκίας και να αναδείξει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και τα υποχθόνια σχέδιά της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/keraunoi-strathgou-sunadinou-gia-thn-chrhmatodothsh-ths-tourkias-me-3-dis#ixzz3u7OFU8eN

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.