Στους Αγέννητους και στους Νεκρούς… [από μια διαδικτυακή συνομιλία με τον κ. Ευάγγελο Καρακώστα]

καρακ1

Μια διαδικτυακή συνομιλία με τον κ. Ευάγγελο Καρακώστα

[Βουλευτή Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής]

Επιχείρηση ομερτά

Συλλογιέμαι καμιά φορά κ. Ευάγγελε Καρακώστα, πως δεν πρέπει να υπάρχει άλλη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία ο πάσα ένας, να έχει δικαίωμα να βγαίνει στα κανάλια και να λέγει ότι του κατεβάζει η κούτρα του για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ωστόσο οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες να μην έχουν καμία πρόσβαση στον αντί-λογο, ούτε καν να για να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους και τις ιδέες τους, από τις μύριες σπερμολογίες, κακολογίες, συκοφαντίες, ύβρεις και ανυπόστατες κατηγόριες.

Μιλάμε δηλαδή, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Ακόμα και στα κομμωτήρια που λέει ο λόγος, το να βγεις και να πετάξεις λάσπη για κάποια απούσα γειτόνισσα, δημιουργεί τέλος πάντων αλγεινή εντύπωση.

Οι καθεστωτικοί παπαγάλοι φαίνεται δεν τηρούν ούτε τη δεοντολογία του κομμωτηρίου… 

Εδώ διεξάγεται μια επιχείρηση ομερτά, εναντίον ενός λαϊκού κινήματος, όπως είναι η Χρυσή Αυγή με τελικό στόχο, όχι απλώς τη φίμωση του αλλά την ολοκληρωτική  του εξαφάνιση από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Ερώτηση 1

Έχω την αίσθηση λοιπόν, πως αν οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα έπεφτε θύμα μιας τόσο αμείλικτης επιχείρησης «σιωπής» απλώς δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει ούτε για έναν χρόνο.

Η Χρυσή Αυγή όμως επιβίωσε – και όχι μόνο επιβίωσε αλλά διατήρησε τον λαϊκό της πυρήνα και τώρα με το προαναγγελθέν Συνέδριο της, που οι καθεστωτικοί μισθοφόροι κάμουν τα πάντα για να ματαιώσουν αλλά και με τη δημιουργία τωναγροτοκτηνοτροφικών σωματείων,  βάνει μπροστά για μια Εξόρμηση προς τον Λαό.

Πως το εξηγείτε αυτό;

Πρώτα απ’ όλα κύριε Πανούση, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βήμα που μου παρέχετε ώστε να απευθυνθώ προς τους συμπατριώτες μας.

Είναι κοινώς αποδεκτό, από τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας, πως αν οποιοδήποτε εκ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου είχε υποστεί το 1% των διώξεων που υπέστη η Χρυσή Αυγή, θα είχε εξαφανιστεί από το πολιτικό γίγνεσθαι και βεβαίως δεν θα άφηνε ούτε ίχνος πρότερου πολιτικού βίου.

Η ερμηνεία τούτου, είναι απλούστατη και περικλείει ολάκερο το νόημα του Εθνικιστικού μας Πνεύματος. Η ισχύς των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου εδράζεται σε ξένες πρεσβείες, σε παράκεντρα εξουσίας στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, σε ένα πακτωλό χρημάτων που εισρέουν στα ταμεία τους και σαφώς στην υπέρμετρη προβολή της οποίας τυγχάνουν από τα υπερχρεωμένα εγχώρια μέσα ενημέρωσης.

Αντιθέτως, η Ισχύς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η αγάπη και η πίστη του Ελληνικού Λαού. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κύμα πολιτικής τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από το αντεθνικό Καθεστώς την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 κατά του Κινήματός μας, ναι μεν προκάλεσε φόβο σε χιλιάδες εν δυνάμει ψηφοφόρους του Κινήματος, αλλά από την άλλη χαλύβδωσε την Πίστη ενός σημαντικού ποσοστού του Λαού μας στο Δίκαιο του Αγώνος μας. Ο φόβος όμως είναι πρόσκαιρος, η Πίστη παντοτινή και η εις βάρος μας εκστρατεία μίσους θα συντριβεί μπρος στον όγκο της ατσάλινης θελήσεώς μας για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Η Εξόρμηση προς τον Λαό έχει σημάνει από το 2012, το επικείμενο Συνέδριο έρχεται απλώς να την επικυρώσει και να θέσει την τροχιοδεικτική της κατεύθυνση. 

Άλλωστε, η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός και ο Λαός είναι η Χρυσή Αυγή!

Ερώτηση 2

Η επιχείρηση ομερτά που έχει εξαπολυθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, αντίθετα από ότι θα  περίμεναν να συμβεί οι μηχανικοί ελέγχου του νου, αυξάνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων,  για τους αγώνες της και για τους ανθρώπους που δίνουν αυτούς τους αγώνες.

Ο κόσμος διψάει να μάθει για εσάς, τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Δώστε μου λοιπόν μια όσο το δυνατόν πιο διαφωτιστική αυτοπροσωπογραφία σας, ώστε να μάθουν οι συναγωνιστές/τριες και οι φίλοι/ες, ποιος είναι ο Ευάγγελος Καρακώστας.

Α, και μην τσιγκουνευτείτε τα λόγια.

Ευτυχώς για μας και τους αναγνώστες μας, δεν θα χρειαστεί να διακόψουμε για διαφημίσεις… 

Κύριε Πανούση, επιτρέψατέ μου να ξεκαθαρίσω ότι υπό τη δική μου οπτική, σημασία δεν έχουν οι προσωπικές περγαμηνές ενός εκάστου στη ζωή του, αλλά η προσφορά του στον τιτάνιο Αγώνα του Κινήματός μας. Το εάν λοιπόν κάποιος υπήρξε πετυχημένος δικηγόρος, ιατρός ή οικονομολόγος προ της ενασχολήσεώς του με το Κίνημα, ποσώς με ενδιαφέρει εάν τούτο δεν ωφέλησε το ίδιο το Κίνημα.

Γνώρισα το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 και ήρθα σε επαφή μαζί του στα τέλη της ίδιας δεκαετίας, όντας μαθητής Λυκείου. Μαζί με συνομηλίκους μου τότε, οργανωθήκαμε στη Λιβαδειά και ενταχθήκαμε στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κατόπιν εισήχθην στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και βίωσα την βαθιά εκφυλιστική επιρροή του κομματικού κράτους στη δημόσια εκπαίδευση.

Αηδιασμένος από όσα συνέβαιναν εκεί, προτίμησα να εργάζομαι ως εργάτης σε μηχανουργεία και οικοδομές, γεγονός το οποίο είχε τριπλό  αποτέλεσμα: να κατανοήσω την κομματοκρατία, να εμβαθύνω στον Εθνικισμό και να εφαρμόσω στην πράξη τον σοσιαλισμό. Κυρίως όμως, εκείνα τα χρόνια έμαθα να αναγνωρίζω και να αντιμετωπίζω την αντεθνική και αντεργατική μαρξιστική προπαγάνδα και φυσικά να καταπολεμώ την κίβδηλη υλική ευδαιμονία του φιλελεύθερου καπιταλισμού.

Κοινό χαρακτηριστικό τόσο της δημόσιας εκπαίδευσης όσο και των χώρων εργασίας το γεγονός ότι το περιβάλλον ήταν εξόχως εχθρικό για τον Λαϊκό Εθνικισμό. Τούτο όμως μαρτυρά και το επαναστατικό της Ιδεολογίας μας! Συνεπώς, θα μπορούσα μετά βεβαιότητος να ισχυριστώ πως εκείνα τα έτη έγινα συνειδητά Εθνικιστής και μετέχοντας στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Πολιτικός Στρατιώτης.

Οι ασφυκτικές πιέσεις του οικογενειακοί περιβάλλοντος και του κοινωνικού περίγυρου, δεν στάθηκαν ικανές να κλονίσουν την Πίστη. Αντιθέτως, συνέβαλαν στο να χαλυβδωθεί αυτή.

Πιστεύω ακράδαντα στα λόγια του μεγάλου φιλοσόφου του Βορρά, σύμφωνα με τα οποία «ότι δεν με σκοτώνει με κάνει περισσότερο δυνατό».

Διέκοψα τις σπουδές μου για να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, όμως για μένα η κατά Καζαντζάκη «θητεία στη Ράτσα», διαρκεί πολύ περισσότερο από την κατά Νόμο υποχρεωτική στρατιωτική στράτευση: η θητεία μου διαρκεί από τη στιγμή που διέγνωσα τον Εθνικισμό μου και μέχρι να διαβώ τις πύλες του Κάτω Κόσμου.

Ως εκ τούτου, υπηρετώ πιστά και υπάκουα τη θητεία μου στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως Πολιτικός Στρατιώτης, όπου εκείνο κρίνει ότι με χρειάζεται.

Ερώτηση 3

Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες απάνω στους οποίους θα στηριχτούν οι εργασίες του Συνεδρίου;

Οι τελικές αποφάσεις θα είναι δεσμευτικές για όλα τα μέλη αλλά και την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, μέχρι τουλάχιστον το επόμενο Συνέδριο;

Θεωρείται ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα  μανιφέστο της Χρυσής Αυγής, που θα καθορίζει με ακρίβεια την ιδεολογία της, τα πολιτικά και οικονομικά της προτάγματα, καθώς και το όραμα της για το μέλλον του Ελληνισμού, έτσι ώστε να μην μπορεί να βγαίνει ο καθένας στα κανάλια και να λέγει ότι του καπνίσει;

Θα μπορούσε το Συνέδριο να γίνει το ιδεολογικό ανάχωμα απέναντι στις συκοφαντίες και στις διαστρεβλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, που έχουν φτάσει τα παπαγαλάκια να μας χαρακτηρίζουν, από σατανιστές ίσαμε ανθρωποφάγους; 

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν μετέχω στην οργανωτική επιτροπή του επικείμενου Συνεδρίου και ως εκ τούτου, δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ζητήματα οργανωτικά. Δύναμαι όμως να αναφερθώ σε ζητήματα τα οποία γνωρίζω αλλά και στο τι προσμένω από το επικείμενο Συνέδριο.

Σαφώς και στις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μπορεί να συμμετάσχει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, συνδεδεμένος/η οργανωτικά με το Κίνημα, που μπορεί να καταθέσει απόψεις και προτάσεις. Η φράση «ανοιχτό Συνέδριο» όμως, προσωπικώς με ενοχλεί διότι αφήνει να εννοηθεί πως τα προηγούμενα συνέδρια του Κινήματος ήσαν «κλειστά». Όχι κύριοι, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα υπήρξε πάντοτε ανοιχτό προς το Λαό, ο Λαός είχε κλειστά τα μάτια και τα αυτιά του.

Είναι προφανές ότι στο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής θα ακουστεί η φωνή της Ψυχής του Κινήματος, των Τοπικών μας Οργανώσεων. Οι αγωνιστές αυτών των Τοπικών Οργανώσεων θα συμμετάσχουν. Βγαίνουν διάφοροι πληρωμένοι λακέδες της Νέας Δημοκρατίας και ερωτούν με καταφανή σκοπιμότητα, εάν οι πόρτες του συνεδρίου θα είναι ανοιχτές σε όλους, εάν το συνέδριο θα είναι -όπως λέγουν- «δημοκρατικό». Θα είναι πολύ δημοκρατικό, τόσο ώστε να μη προσκληθούν τα δημοσιογραφικά όργανα του Μπόμπολα και της πλουτοκρατίας, μήτε και τα πληρωμένα ανδρείκελα της ψοφοδεξιάς της καρπαζιάς!

Το Συνέδριο αφορά τους μετέχοντες του Πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και οι αποφάσεις του απευθύνονται σε ολάκερο τον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Φαντάζεστε ένα Συνέδριο στο οποίο δεν θα έχουν λόγο οι μετέχοντες του Πολιτικού Αγώνος αλλά θα έχουν λόγο εκείνοι που είδαν την πόρτα ανοιχτή και μπήκαν; Άτομα που δεν προσέφεραν το παραμικρό στον τιτάνιο Πολιτικό Αγώνα αλλά με θράσος χιλίων πιθήκων απαιτούν δικαίωμα στις αποφάσεις; Όχι λοιπόν, η Χρυσή Αυγή είναι το Κίνημα των αγωνιστών της πρώτης γραμμής και όχι των περισπούδαστων δοκισησόφων των μετόπισθεν, μήτε και των κριτικών του καναπέ.

Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρώ ότι το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έχει βεβαίως όχι απλώς ξεχωριστή σημασία αλλά μάλλον βαρύνουσα ευθύνη, διότι διαθέτει ένα θλιβερό προνόμιο: η δολοφονία των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη και οι πολιτικές διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού και πλήθους συντρόφων μας, δεσμεύουν άπαντες στο πολιτικό Καθήκον του ασυμβίβαστου Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!

Κάνετε στην ερώτησή σας λόγο για ένα μανιφέστο που μπορεί να δημιουργηθεί. Υπάρχουν οι Ιδεολογικές και Πολιτικές διακηρύξεις του Κινήματος, οι οποίες τηρούνται απαρέγκλιτα. Προ των τελευταίων εθνικών εκλογών, κυκλοφόρησε και το επικαιροποιημένο «Εθνικό Σχέδιο» της Χρυσής Αυγής.

Αφενός θεωρώ ηθικά, πολιτικά και κοινωνικά ωφέλιμο να ανασυγκροτείται δυναμικά  ένα νέο πλαίσιο θέσεων, αφετέρου δε εκτιμώ ως χρησιμότατο δρώμενο να αναψηλαφούμε  κριτικά και βελτιωτικά τις βαθιά εδραιωμένες στη λαϊκή συνείδηση θέσεις του Κινήματός μας.

Όμως αποξηραμένα και μουμιοποιημένα Μανιφέστα κάνουν οι κρατικοδίαιτοι της Αριστεράς, εμείς οι Εθνικιστές διαθέτουμε το Οχυρό των Ιδεολογικών και Πολιτικών μας Διακηρύξεων, το οποίο δεν θα παραδώσουμε ποτέ.

Στόχος μας δηλαδή, δεν είναι να γίνουμε περισσότερο αρεστοί στους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και υπεύθυνους της δυστυχίας του Λαού μας, αλλά αντίθετα να καταστήσουμε τον Λαό κοινωνό της Εθνικής και Κοινωνικής μας Ιδέας καθιστάμενοι πάντα σαφέστεροι.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, δεν θεωρώ πως το Συνέδριο θα μεταβάλλει την στάση των ποικιλόμορφων αντιπάλων του Κινήματος έναντι αυτού, ούτε και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για μελλοντικές χρυσοπληρωμένες εκστρατείες ψεύδους και συκοφαντίας. Το ανάχωμα απέναντι στην ανεντιμότητα των υβριστών μας είναι οι τετρακόσιες χιλιάδες των ψηφοφόρων του Κινήματος και οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα στραφούν σ’ αυτό με την πάροδο του χρόνου, όχι διότι το Κίνημα θα αρχίσει να μοιράζει κάλπικες, πολιτικάντικες υποσχέσεις, αλλά επειδή ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας θα κατανοήσουν πως η Χρυσή Αυγή είναι κυριολεκτικά η τελευταία ελπίδα του Έθνους μας.

Ερώτηση 4

Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, που κατά πάσαν πιθανότητα προτίμησαν να μην πάνε να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές – κάτι που εγώ προσωπικά το θεωρώ ολέθριο…

Οι περισσότεροι από αυτούς κατηγορούν την ηγεσία για μια σειρά από ζητήματα, όπως την οικογενειοκρατία, την ατολμία στις συγκρούσεις με το καθεστώς, ακόμα-ακόμα και μια αδήλωτη μεν αλλά υπαρκτή εκεχειρία με την καταστροφική κυβέρνηση σύριζα…

Ενδέχεται μάλιστα και να βγουν στις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις αυτές οι δυσαρέσκειες….

Εσείς τι θα είχατε να τους απαντήσετε;

Περιφρονώ τους δειλούς και λιποτάκτες την ώρα της μάχης, αυτό έχω να απαντήσω. Αυτούς που βρίσκουν άλλοθι στην προπαγάνδα της μασονοδεξιάς ΝΔ για να κρύψουν την προσωπική τους δειλία και αδράνεια. Να σας εκμυστηρευτώ και κάτι, προκειμένου να κατανοήσετε κι εσείς τι είδους πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετεί η φαιδρότητα της κατηγορίας περί οικογενειοκρατίας :

Το 1999, όταν 18 χρονών πέρασα το κατώφλι των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Σολωμού στην Αθήνα, ανάμεσα στους πρώτους που αντίκρισα βρίσκονταν μια ξανθιά κυρία και ένα μικρό κοριτσάκι. Ήταν η σύζυγος και η κόρη του Αρχηγού. Δεν αντίκρισα αυτούς που χαρακτηρίζετε ως «δυσαρεστημένους ψηφοφόρους» και ξέρετε γιατί; Διότι αυτοί ψήφιζαν τη μασονοδεξιά και από το 2012 και μετά είδαν ανοήτως τη Χρυσή Αυγή ως το καταφύγιο της ικανοποίησης των προσωπικών τους μωροφιλοδοξιών. Ατύχησαν!

Μεταφέρετε στην ερώτησή σας, την πεποίθηση κάποιων περί «ατολμίας στις συγκρούσεις με το καθεστώς, ακόμα-ακόμα και μια αδήλωτη μεν αλλά υπαρκτή εκεχειρία με την καταστροφική κυβέρνηση Σύριζα».

Είναι λίγο αντιφατικό, να κατηγορείται για ατολμία στις συγκρούσεις με το Καθεστώς κάποιος που προφυλακίστηκε για 18 μήνες χωρίς κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, δεν νομίζετε; Ποιος από τους τάχα «τολμηρούς» επικριτές υπέστη την παραμικρή έστω δίωξη από το Καθεστώς; Και ποιος από αυτούς υπέστη την λυσσαλέα πολεμική του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου; Ουδείς πλην Χρυσής Αυγής!

Τα της «αδήλωτης αλλά υπαρκτής εκεχειρίας με την κυβέρνηση Σύριζα», τα τρίβω στη μούρη των κακομοιριασμένων τσάτσων της ΝΔ που στις 14 και 15 Αυγούστου 2015 ψήφισαν μαζί με το Σύριζα το εθνοκτόνο Μνημόνιο της Αριστεράς.

Θυμάστε τι έλεγαν τότε; Οι προπαγανδιστές της μασονοδεξιάς ΝΔ διέδιδαν πως «οι κομμουνιστές του Σύριζα θα μας βγάλουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση» και η πολιτική τους ηγεσία εκλιπαρούσε εντός Βουλής τους «κομμουνιστές του Σύριζα» να φέρουν συμφωνία, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή! Αυτά τα ψοφίμια κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για συμβιβασμό;

Η ενότητα του Κινήματός μας είναι στέρεη σαν βράχος, έχει δε ατσαλωθεί μέσα από τον ανελέητο Πολιτικό Αγώνα και τις ανείπωτες θυσίες.

Εις ότι αφορά σ’ εκείνους που δεν πήγαν κατά τις τελευταίες εκλογές να ψηφίσουν, επιτρέψατέ μου να προβώ σε μια επισήμανση: δεν θα τους χαρακτήριζα «δυσαρεστημένους», όπως θα ήθελαν τα χαλκεία της Συγγρού, αλλά μη έχοντες την οικονομική δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, συνεπεία των τριών αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015.

Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι, πως το μεγαλύτερο τμήμα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι τα φτωχά στρώματα του Λαού μας, εκείνοι τους οποίους απαξιωτικά οι μεγαλοδημοσιογράφοι χαρακτηρίζουν ως «λαουτζίκο».

Συνεπώς κύριε Πανούση, διατηρώ την ακλόνητη πεποίθηση ότι ήταν υπαρκτές αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες εκείνες που απέτρεψαν πολλούς συμπατριώτες μας να πάνε να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και όχι κάποια «δυσαρέσκεια». Οι δήθεν «δυσαρεστημένοι» δεν απείχαν από τις εκλογές, τουναντίον προσέτρεξαν στα εκλογικά κέντρα και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να εφαρμόσει ο Σαμαράς το Μνημόνιο της Αριστεράς!

Ερώτηση 5

Διαβάζω στο πολύ λακωνικό βιογραφικό σας στη σελιδα σας ως Βουλευτή, ότι σχεδόν όλες οι επιτροπές που συμμετέχετε ασχολούνται οικονομικά ζητήματα.

Θα σας ρωτήσω λοιπόν απάνω στο αντικείμενο σας…

Ποια είναι τα κυριότερα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή σας – η Βοιωτία;

Θα επηρεάσουν την αγροτιά τα νέα ληστρικά φορομπηχτικά μέτρα της λεγόμενης αριστεράς;  

Η Βοιωτία αντιμετωπίζει μέσες-άκρες τα ίδια προβλήματα που βιώνει ολόκληρος ο κορμός της ηπειρωτικής Ελλάδος. Οι οικονομικές συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στα πέντε έτη των Μνημονίων είναι ασφυκτικές.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, με συνέπεια τα χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις και τον συνεπακόλουθο υψηλό δείκτη ανεργίας.

Η Βοιωτία είναι νομός κατά βάση αγροτικός. Το Μνημόνιο της Αριστεράς, έχει θέσει στο στόχαστρο τους Έλληνες αγρότες, επιχειρώντας τον αφανισμό τους. Μια σειρά νέων σκληρότατων μέτρων ψηφίστηκαν ήδη και άλλα αναμένεται να έρθουν προσεχώς προς ψήφιση. Ουδεμία αναπτυξιακή προοπτική υπάρχει σ’ αυτά. Είναι μέτρα που μεθοδεύουν την εκρίζωση του αγρότη από την ελληνική γη, με απώτερο στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή κάθε παραγωγικής διαδικασίας. Στην επικείμενη αυτή λεηλασία, θα πρέπει οι αγρότες να αντισταθούν.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει διακηρύξει πως οι Αγρότες είναι η Ψυχή του Έθνους. Ήρθε ο καιρός οι αγρότες να το αποδείξουν, πρωτίστως στους εαυτούς τους και ακολούθως στον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό τους, διότι δεν νοείται επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή δίχως τον Έλληνα Αγρότη. Ήδη, χιλιάδες αγροτών πυκνώνουν τις τάξεις της Εθνικής Αντίστασης μέσα από αγροτικούς οργανισμούς που έχουν την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής.

Το παράδειγμα της Αιτωλοακαρνανίας και της Κορινθίας θα πρέπει να ακολουθηθεί σε κάθε γωνιά της Πατρίδος και η Βοιωτία των περήφανων Ελλήνων Αγροτών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Εθνικό αυτό κάλεσμα.

Ερώτηση 6

Αν δώσει ο λαός και βγει κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, πως θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από αυτόν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της απανωτής φορομπηχτικής πολιτικής;

Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους θα στηρίζατε την οικονομική ανάπτυξη του έθνους;

Και εσείς προσωπικά, που είσαστε ένας νέος άνθρωπος, πως θα μου περιγράφατε το όραμα σας για μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα; 

Τελικά, «υπάρχει ελπίς;»

Ας είμαστε ρεαλιστές, αποφεύγοντας ευχολόγια και θαύματα : ελπίδα υπάρχει μόνο για εκείνον που ζει και μάχεται. Η Χρυσή Αυγή ζει και μάχεται, δεν προσεύχεται απλά για τη σωτηρία της Ελλάδος και του Λαού μας. Το ζητούμενο για το Έθνος δεν είναι λοιπόν απλώς η έξοδος από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, αλλά η επιδίωξη της Εθνικής Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Για να το κάνω πιο σαφές, ερωτώ: «Προ της υπογραφής του πρώτου Μνημονίου ήταν η Ελλάς Κράτος ελεύθερο και κοινωνικά δίκαιο»;

Η απάντηση είναι αρνητική.

Μήπως ο Λαός μας επιθυμεί γεμάτες τσέπες σε ένα άθλιο προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, το οποίο είναι συνάμα κοινωνικά άδικο; Εκεί ακριβώς βρίσκεται για μένα η ουσία των πολιτικών εξελίξεων, αυτών που προηγήθηκαν και εκείνων που έρχονται.

Η Χρυσή Αυγή δεν υποσχέθηκε ούτε και θα υποσχεθεί λεφτά όπως έκανε ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή είναι η εγγύηση της Εθνικής Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Η Χρυσή Αυγή είναι εστία αφύπνισης του Ελληνισμού, γι’ αυτό αποτελεί τη μέγιστη απειλή για την εγχώρια και διεθνή πλουτοκρατία, σε αντίθεση με το Σύριζα.

Όταν λοιπόν, δώσει ο Λαός και βγει κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, τότε να είστε βέβαιος πως η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για την πραγμάτωση των εθνικών μας πεπρωμένων.

Διότι η Χρυσή Αυγή δεν υπόσχεται βόλεμα και ρουσφέτια αλλά την διαμόρφωση ενός Κράτους Εθνικού το οποίο θα εγγυάται το Ψωμί, την Εργασία και την Ελευθερία όλων των Ελλήνων.

Αυτό το Κράτος δεν θα εξαρτάται από τα Μνημόνια, την δήθεν ελεημοσύνη των ξένων που βυθίζει το Λαό μας στην απάνθρωπη δουλεία των τόκων. Θα εξαρτάται μονάχα από τους Έλληνες, στα χέρια των οποίων θα βρίσκεται το Μέλλον του τόπου. Συνεπώς εάν δεν πιστεύαμε στον πλούτο της Ελληνικής Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού, δεν θα υπήρχε ο παραμικρός λόγος να υποστούμε τις θυσίες τις οποίες υφιστάμεθα ως Κίνημα στα πλαίσια του Πολιτικού Αγώνος.

Απέναντι στο σηπόμενο πελατειακό-κομματικό Κράτος της μεταπολίτευσης, η Χρυσή Αυγή αντιτάσσει την στροφή στην Εθνική Παραγωγή. Και προς την κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να στοχεύει κάθε κρατικός μηχανισμός και προπαντός η δημόσια εκπαίδευση.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν δημιουργήθηκε από το αντεθνικό Κράτος, αλλά θα δημιουργήσει το Εθνικό Κράτος, οχυρό του Έθνους και Προασπιστή του Λαού.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν παίρνει εντολές από το αντεθνικό Κράτος, αλλά θα δίνει εντολές στο Εθνικό Κράτος.

Επειδή λοιπόν, ο κεντρικός γνώμονας λήψης αποφάσεων από το Εθνικό Κράτος θα είναι η εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, να είστε βέβαιοι ότι κάθε ενέργεια αυτού του Κράτους θα είναι ωφέλιμη πρωτίστως για το Λαό μας.

Καθίσταται δε ξεκάθαρο, πως οι συμμαχίες και η εξωτερική πολιτική αυτού του Κράτους θα είναι συμβατές με τις εθνικές του επιδιώξεις. Υπό τις παρούσες συνθήκες στο διεθνές πεδίο, η γεωπολιτική στροφή της Ελλάδος και η αναζήτηση συμμαχιών σε διάφορα επίπεδα (οικονομικό, στρατιωτικό, ενεργειακό) με τη Ρωσία, κρίνεται εθνικά επιτακτική. Εάν θέλετε, δεν γύρισε η Ελλάδα την πλάτη στη Δύση αλλά η Δύση επί πολλές δεκαετίες γυρνά την πλάτη, περιφρονεί  και εξαπατά την Ελλάδα.

Ποιος θα χάσει θεωρείτε από την ελληνική στροφή, η Ελλάδα ή οι σημερινοί δήθεν «εταίροι» της;

Ερώτηση 7

Κι αφήνω για το τέλος, μια μάλλον «αιρετική» ερώτηση…

Όπως όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν κατάγεστε από κανένα πολιτικό τζάκι και δεν «είχατε» ποτέ σας τις πλάτες διάφορων  «χορηγών» και μεγαλοεργολάβων της παραπληροφόρησης.

Είσαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού.

Τώρα όμως μπήκατε στα «σαλόνια της εξουσίας»

Πόσο έχει επηρεάσει αυτό, τον προσωπικό σας τρόπο ζωής; Υπάρχει κίνδυνος να σας απομακρύνει κάποτε από τον απλό λαό και τα καθημερινά προβλήματα του;

Φοβάστε τις Σειρήνες της εξουσίας;

Την επομένη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, έχοντας την Τιμή να ηγούμαι λαμπρών αγωνιστών της Εθνικής Ιδέας στη Βοιωτία που αγωνίστηκαν με ζήλο αξιομνημόνευτο σε έναν άνισο και ανέντιμο από μέρους των αντιπάλων μας προεκλογικό αγώνα και αφού οι Χρυσαυγίτες της Βοιωτίας κατέκτησαν με μηδαμινά μέσα μια έδρα στην οποία είχε επενδύσει η άθλια καθεστωτική συμμορία των μπολσεβίκων και ο ίδιος ο γενικός της γραμματέας, δέχθηκα τηλέφωνο από στέλεχος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.

Εκείνοι που όχι μόνο δεν μας έδωσαν δευτερόλεπτο τηλεοπτικής προβολής κατά την προεκλογική περίοδο αλλά επιπλέον μας λασπολογούσαν, με καλούσαν να λάβω μέρος ζωντανά στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τους.

Δεν το έκαναν βεβαίως ελέω … κάποιων τύψεων για την πρότερη στάση τους απέναντι, όχι σ’ εμένα, αλλά στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το έκαναν για να κερδίσουν τηλεθέαση, ποντάροντας στο -επιτρέψτε μου- εθνικιστικό θαύμα της Βοιωτίας, την κατάκτηση της έδρας.

Αρνήθηκα ευγενικά, λέγοντάς τους ότι η θέση μου εκείνη την μέρα ήταν όχι στο πλευρό της δήθεν αντικειμενικής τους δημοσιογραφίας, αλλά στο πλευρό των συμπατριωτών μου που εμπιστεύτηκαν τη Χρυσή Αυγή.

Θα ισχυριστεί κάποιος και θα το κάνει καλοπροαίρετα βεβαίως, ότι ήταν προς το συμφέρον μου να βγω στο δελτίο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. Δεν μετανιώνω όμως ούτε λεπτό, που επέλεξα να βρίσκομαι δίπλα στους συναγωνιστές μου και στους αγρότες ενός χωριού της Βοιωτίας, οι οποίοι τους καιρούς των πολιτικών διώξεων και της τρομοκρατίας έμειναν Πιστοί στον Αρχηγό και στο Κίνημα!

Αντιλαμβάνεστε, θαρρώ, πως είναι αδύνατον να «απομακρυνθούμε από το Λαό», διότι Είμαστε ο Λαός!

Χαρίζω, ως εκ τούτου, τα σαλόνια της εξουσίας στους καιροσκόπους, μα δεν θα χαρίσω ποτέ την Εθνικιστική μου Ψυχή η οποία ανήκει ανεπιφύλακτα στο Κίνημα, στους Συντρόφους μου, στους Αγέννητους και στους Νεκρούς του Μεγάλου μας Έθνους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.