Ύποπτες κινήσεις Σκοπιανών στην Μακεδονία

cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf13

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες μετά την επιβεβαίωση πληροφοριών που θέλουν την ενεργοποίηση του «Απελευθερωτικού Στρατού Ενιαίας Μακεδονίας» σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για κίνηση του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου», που έχει χάσει τα ερείσματά του ακόμη και στο θεωρούμενο ως προπύργιό του, την Μελίτη του Νομού Φλώρινας, η συστράτευση στο πλευρό τους στελεχών του κυβερνώντος κόμματος του γειτονικού μορφώματος VMRO (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση), προκάλεσε ανησυχία.

Ειδικά δε όταν μέλη της άλλης συνιστώσας του VMRO, DPMNE (Μακεδονική Εθνική Ενότητα), που εκφράζει τους δήθεν «Μακεδόνες του Αιγαίου», συναντήθηκαν με κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που παλαιότερα είχε υπουργοποιηθεί από τον Γιώργο (Τζέφρι) Παπανδρέου.

Έλληνες βαθμοφόροι κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας ενός «στρατού»,  οποίος στο όνομα της σκοπιανής προπαγάνδας, θα προκαλέσει βομβιστικές επιθέσεις σε νομούς της Μακεδονίας, αναλαμβάνοντας μετά την ευθύνη για λογαριασμό του «σκλαβωμένου από τους Έλληνες μακεδονικού λαού».

Ήδη, οι συγκεκριμένοι αξιωματούχοι γνωρίζουν και το έμβλημα του εν λόγω παραστρατιωτικού τάγματος, ένα λιοντάρι που φέρει το αστέρι της Βεργίνας.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ

(Φ. 124) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.