Αποκαθήλωσαν την Ελληνική Σημαία, παρέλασαν με την Βρετανική – Στόχος η αποκοπή του Ομφάλιου Λώρου

4b0d45fd3bd25128de866235221e593c_XL

Θα θέλαμε να καταγγείλουμε τη χθεσινή απαράδεκτη ενέργεια να αποκαθηλωθεί η Ελληνική Σημαία από την Ετήσια Στρατιωτική Παρέλαση, για τους Εορτασμούς Ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Φαίνεται πως ο επίβουλος σχεδιασμός και η εμμονή της Κυβέρνησης του Ν. Αναστασιάδη για να αποκοπεί ο Ομφάλιος Λώρος από τη Μητέρα Πατρίδα, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Θα θέλαμε επίσης να καταγγείλουμε και την απαράδεκτη, έως και προκλητική ενέργεια, το να παρελάσουν με άγημα οι Ένοπλες Δυνάμεις των Αγγλικών Βάσεων υπό την Βρετανική σημαία, μη σεβόμενοι τον αγώνα των παλληκαριών της Ε.Ο.Κ.Α., που πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος και υπέφεραν τα πάνδεινα για να απαλλαγούμε από την αποικιοκρατία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως η μοναδική καθάρια φωνή Εθνικής Αντίστασης σ’ αυτόν τον τόπο, τονίζει ότι θα σταθεί εμπόδιο στις αντεθνικές πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει η υφιστάμενη κυβέρνηση, με όραμα να αποκόψει τον Ομφάλιο Λώρο.

Η μακραίωνη Ελληνική Ιστορία, πηγάζει από τα έγκατα των αιώνων και είναι βαθύτατα και ασαύλευτα ριζωμένη ώστε να μπορέσει να την αποκόψει ο Αναστασιάδης και ο κάθε Αναστασιάδης, με βάση τις εντολές των διεθνών κέντρων αποφάσεων.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.