Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα την δίκη στον Κορυδαλλό!

untitled

Διεκόπη η δίκη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς παράγοντες του Δικαστηρίου αντελήφθησαν ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κατέγραφαν παράνομα όλους τους διαλόγους που λάμβαναν χώρα εντός της αίθουσας. Η καταγραφή δεν έπαυε ούτε στα διαλείμματα και κάλυπτε ακόμα και τα μικρόφωνα των συνηγόρων υπεράσπισης.

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρισκόταν στον χώρο για να κάνει χρήση του συστήματος επικοινωνίας με τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες. Στην πραγματικότητα όμως, αποστολή του ήταν να καταγράφει παράνομα όλες τις συζητήσεις μεταξύ των προσώπων που βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας. Οι εν λόγω αστυνομικοί υπάλληλοι “καρφώθηκαν” όταν έθεσαν σε λειτουργία την… ανοιχτή συνομιλία της συσκευής και ο ήχος του τηλεφώνου ακούστηκε σε όλο το δικαστήριο!

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τους εν λόγω αστυνομικούς να πάψει άμεσα η καταγραφή. Οι ίδιοι κλήθηκαν να καταθέσουν ενόρκως τι συμβαίνει και επιχείρησαν “να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα” λέγοντας πως έγινε… τεχνικό λάθος, ότι δεν κατέγραφαν την διαδικασία και ότι οι ανώνυμοι ψευδομάρτυρες δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης.

Το παραπάνω βαρυσήμαντο συμβάν βάζει βόμβα στην ακροαματική διαδικασία. Ως γνωστόν, οι μάρτυρες κατηγορίας απαγορεύεται να παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης και να έχουν γνώση των καταθέσεων των λοιπών μαρτύρων. Αυτή η βασική αρχή της δίκαιης δίκης καταστρατηγήθηκε απόλυτα με τις παράνομες καταγραφές και μεταδόσεις της Αντιτρομοκρατικής.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης θα αντιμετωπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο όλες αυτές τις πρωτοφανείς παρανομίες, που λαμβάνουν χώρα σε μία δίκη, που έχει ήδη μετατραπεί σε παρωδία με αλλοιωμένες φωνές ψευδομαρτύρων και συστήματα υποκλοπών και παρακολουθήσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-h-antitromokratikh-kategrafe-paranoma-thn-dikh-ston-korudall#ixzz3n8cB20Yx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.