Νέες πολιτικές διώξεις και παράνομες φυλακίσεις ονειρεύονται οι αριστεροί “δημοκράτες” για να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Την απόλυτη απαξίωσή τους στον θεσμό της Δικαιοσύνης, στο τεκμήριο της αθωότητας, αλλά και της Δημοκρατίας αποκάλυψαν για ακόμη μια φορά οι μαχητικοί “αντιφασίστες” της Αυγής, οι οποίοι δεν διστάζουν να ζητούν νέες πολιτικές διώξεις και παράνομες φυλακίσεις ώστε να περιοριστεί η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η νέα άνοδος σε όλη την επικράτεια βύθισε στην θλίψη τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων, αλλά και τους αριστερούς “δημοκράτες” που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Ελληνικός Λαός στηρίζει τους Εθνικιστές.

Η απελπισία τους από το γεγονός ότι τα ψέμματα, ο αποκλεισμός και οι συκοφαντίες τους έπεσαν και πάλι στο κενό τους οδηγεί σε προτροπές για νέες αντισυνταγματικές διώξεις.

Χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της “Αυγής” Γ. Ανανδρανιστάκης σημειώνει σε σημερινό του άρθρο: “Πάρτε το χαμπάρι, έχουμε ανάμεσά μας 300.000 φασίστες… Δεν χρειάζεται να πολυασχολούμαστε μαζί τους, δεν μπορούμε ούτε να τους διαπαιδαγωγήσουμε ούτε να τους μεταπείσουμε. Αυτό που οφείλουμε είναι να κρατάμε σε αδράνεια την εγκληματική οργάνωση στην οποία ομνύουν. Να την αφοπλίσουμε, να την ξεδοντιάσουμε και, ει δυνατόν, να κλείσουμε τους ηγέτες τους στη φυλακή“.

ΑΡΘΡΟ

Μην κάνετε όνειρα για “δικαστήρια του βουνού”, σύντροφοι!

Η αλήθεια θα λάμψει και η Χρυσή Αυγή ήρθε, για να μείνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-politikes-diwjeis-kai-paranomes-fulakiseis-oneireuontai-oi-aristeroi-d#ixzz3mgyVlZXt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.